Předprodej byl ukončen

Nvmeri [SK] & Acute Dose & Voodooyoudo
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock

Nvmeri [SK] & Acute Dose & Voodooyoudo

úterý 3.10.2017 od 20:00
Kabinet MÚZ, Brno

O akci

NVMERI (SK)
Uplifting, summer-sounding, complex rhythms with near-religious harmonies. Reshaping the familiar sounds of the past into unpredictable noises of the new millennium. With a stage presence that exceeds the expectations of a musical trio, Bratislava-based Nvmeri will ensure goose-bumps through laughter and good vibes.

ACUTE DOSE
"Dost možná nejlepší kapela, která teď v ČR hraje. Britský zakouřený styl, psychedelie, uvolněnost, extravagance. Otevřený okna, cigárko za volantem a loket pěkně ven. Jako by se pro spolupráci spojili Kanaďan Mac DeMarco a zrzavý Brit King Krule. Milujeme!” Marek Horyna

VOODOOYOUDO
Vymenis nam tam pls info? Dik VDYD je indie post­rocková kytarovka. Jako boyband přesluhujících modelek si rozebrali nástroje a vytvořili koncept, ve kterém se na hutném rytmickém korpusu s melodickou basou převalují kytarová artpegia a výstřední synthy plochy. Odkojeni devadesátými léty proplouvají kytarovkovými vlnami současnosti. Vystoupili na festivalech jako Colours of Ostrava Grape, Creamfields a hráli klubové koncerty mimo jiné s Paul Banks, Messer Chups, Midi Lidi, Priessnitz, Sunshine, The Prostitutes, My Dead Cat, The Finally, Charlie Straight, The Uniques.