Předprodej byl ukončen

Webinář: Psychopat je také člověk?
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Psychopat je také člověk?

sobota 17.4.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Jsou bezcitní, sebestřední, manipulativní. Psychopati žijí mezi námi a často o tom ani nevíme. Jak se dá takový psychopat poznat? A co vlastně tento pojem znamená? Jak tito lidé ovlivňují naše životy a dá se s nimi spolužít či pracovat? Umí současná medicína léčit psychopaty a jací jsou ti, jenž diagnóza přivedla k porušení zákona? Pro velký zájem přidáváme ještě jednu přednášku psychologa Radka Pěkného, na které získáte systematický přehled problematiky psychopatie v korporátní oblasti i v oblasti osobních vztahů. Hovořit bude také o manipulativní formě komunikace, ale povíme si i cenné příklady z praxe.

 

Radek Pěkný bude vyprávět o:

– ujasnění používané terminologie

– podstatě psychopatie (absence strachu) a jejím vzniku

– o tom, či se psychopatem člověk rodí nebo stává

– charakteristikách psychopatické osobnosti (disociální porucha osobnosti)

– tom, jak komunikovat s psychopatem a jak se bránit 

– identifikaci základních znaků těchto poruch osobností v praxi

 

PhDr. Radek Pěkný

je klinický psycholog zabývající se psychodiagnostikou, psychologickým poradenstvím a individuální psychoterapií pro dospělé. Ve své praxi se věnuje problematice depresivních, úzkostných i psychotických poruch, krizové intervenci a stress managementu. Přestože je absolventem výcviku v psychodynamicky a hlubinně orientované psychoterapii, je v psychoterapeutickém procesu zastáncem tzv. integrativního přístupu (používání poznatků z různých psychoterapeutických směrů). Vystudoval psychologii na FF UK a absolvoval vícero odborných kurzů.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovede na často kladené otázky nájdete tu