Předprodej byl ukončen

Webinář: Jak nás vidí druzí lidé?
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Jak nás vidí druzí lidé?

pondělí 18.1.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Vidí nás druzí lidé stejně, jako my sami sebe v zrcadle? Jak se vlastně vidíme my sami a proč svůj obraz zkreslujeme? Máte někdy pocit, že vám druzí zkrátka nerozumí a neví, jací ve skutečnosti jste? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto otázky, nezmeškejte přednášku psychologa Dalibora Kučery. Ten nám otevře svět přemýšlení o nás, našem chování a charakterových črtech. Spolu se podíváme i na to, jak dobře a v čem nás druzí lidé dokáží posoudit. Zjišťovat budeme, jestli jsou lidé, kteří (se) dokáží lépe posuzovat než druzí. A zamyslíme se i nad tím, jak vlastně přisuzujeme druhým lidem jejich osobnostní charakteristiky a kvality, a jestli při tom hraje roli vzájemný vztah, intimita či délka vztahu. Pojďte se seznámit s výsledky nové sociálně-psychologické studie Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a podívat se v zrcadle na sebe lépe!

 

Dalibor Kučera bude poutavě vyprávět o:

– osobnosti v perspektivě psychologie
– tom, jak nás druzí lidé vidí a posuzují
– tom, kdy a proč nás vidí druzí lidé stejně jako my sami sebe – poznávaní                     druhých a poznávaní sebe samého

 

Po přednášce je připravena diskuse.

 

PhDr. Dalibor Kučera, Ph.D.

je výzkumný pracovník a pedagog v oblasti obecné psychologie, sociální psychologie a psychologie osobnosti na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Dlouhodobě se zabývá problematikou psychologie užívání jazyka a alternativním psychometrickým přístupům studia osobnosti. Je autorem odborných publikací, například Moderní psychologie: Hlavní obory a témata současné psychologické vědy​ nebo ​Komputační psycholingvistická analýza českého textu​.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon                    anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz na              Clickmeeting, přes který se na webinář lehce připojíte. ​Pokud si vstupenku                zakoupíte v den konání webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho              začátkem​.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit         a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen               poslouchat.

                        

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

                        

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi