Předprodej byl ukončen

 Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show
KONCERT / Hudba – Rock

Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show

pondělí 12.6.2023 od 20:00
Obecní Dům, Praha

O akci

Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show

 

Bohemian Symphony Orchestra Prague představí to nejlepší z rockové hudby ve Smetanově síni Obecního domu v Praze 12.6.2023 ve 20:00.

Se svým programem Rock in Symphony míří na pódium nejprestižnějšího koncertního sálu v Čechách jedinečný Bohemian Symphony Orchestra Prague společně se Soundtopia Bandem (Zlatko Kresic – Piano/Guitar, Markus Kullmann – Drums, Zeljko Jekko Stjepanovic - Bass Guitar and Dennis Hormes – Guitar) a sólisty Leticií Krotkou a Tommy Reevesem, který své publikum zve na unikátní show. Smetanovu síň Obecního domu v Praze ovládnou melodie těch největších rockových legend.

Metallica, Coldplay, Guns N´ Roses, Pink Floyd, Led Zeppelin nebo Scorpions jsou kapely, které zářily na koncertních pódiích po celém světě a vryly se do srdcí a paměti posluchačů téměř všech věkových kategorií. Večer se slavným Bohemian Symphony Orchestra Prague (BSOP) ve spojení s rockovou kapelou připomene tyto rockové legendy a také mnoho dalších.

V průběhu koncertu zazní i songy hvězd, kterými jsou Avril Lavigne nebo Bon Jovi, dojde na melodie největších legend všech dob. Mezi ty patří například Deep Purple, Europe nebo AC/DC.

Koncertní show si budou diváci moci vychutnat v podání orchestru čítajícího na šedesát hudebníků. "Spojení rockové, populární a symfonické hudby přináší posluchačům naprosto jinou dimenzi těchto skladeb." říká šéfdirigent a zároveň ředitel Bohemian Symphony Orchestra Prague Martin Šanda, který toto hudební těleso v roce 2002 založil.

Od té doby si orchestr připsal na konto nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co dočinění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé.

Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně. Na české scéně uvádí BSOP mimo jiné řadu abonentních koncertů v Obecním domě v Praze.

Více informací

 

Bohemian Symphony Orchestra Prague

Soundtopia Rock Band

Dirigent: Martin Šanda

Obecní dům - Smetanova síň 12.06.2023 ve 20:00

 

Více na:

www.bsop.eu

https://www.facebook.com/BohemianSymphonyOrchestraPrague/

Pořadatel

Bohemian Music Agency s.r.o.