Předprodej byl ukončen

Šest v tom
DIVADLO / Představení

Šest v tom

čtvrtek 9.11.2023 od 18:00
Kulturní dům Dvorana, Loket

O akci

Šest v tom

JOHN LOM

ŠEST V TOM

(Six in it)

KOMEDIE JAKO HROM !

Manželé Rogers a Daisy Braunovi se shodou okolností dostanou do tíživé životní situace. Za každou cenu potřebují peníze, stejně jako jejich rodinný přítel – kameraman Alan Barker. Jak se ale od pomyslného dna odrazit? Přijdou na spásný nápad. Založí si Seznamovací agenturu DAR. 

Následující, divácky vděčné situace ukazují, proč ,, Šest v tom“ patří už několik let mezi nejlepší současné komedie. Dialogy ostré jako bič a vtip – nenechají diváky ani na chvíli vydechnout.

Originální komedie nabitá humorem, přináší nejen mnoho vtipných scén, ale i nečekaný příběh lásky a překvapivý happy-end. Vkusně a nevulgárně zpracované téma uvádí Agentura Snů v české premiéře.

V podání pražských herců, známých z televizních obrazovek se v roli Rogerse Brauna představí Slávek Boura, oblíbený moderátor mnoha pořadů TV Nova, Molly se zhostí Jaroslava Stránská, známá jako poručice Krásenská ze seriálu Policie Modrava, Daisy Braunovou hraje Eva Hráská, divákům známá ze seriálů Ordinace v Růžové zahradě, Modrý kód a Specialisté.

 

Předprodej od 410,-Kč (zadní řady) do 470,-Kč (přední řady)  / na místě 500,-Kč