Předprodej byl ukončen

The Fialky & Baby Secondhand
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Punk, Rock

The Fialky & Baby Secondhand

pátek 13.9.2019 od 19:00
MusiClub Drago, Nový Jičín

O akci

Tentokrát nám novou Klubovou sezónu 2019/2020 v MusiClub Drago v pátek 13. září 2019 zahájí jedna z nejznámějších českých punk rock kapel současnosti THE FIALKY!

Jako support se přidá opavská punk-rocková kapela BABY SECONDHAND!

The Fialky zpívají v mateřštině a na nahrávkách a svou image jasně odkazují na první vlnu takzvaných punk77 kapel, ale na živo se jedná o divokou spíše až streetpunkovou jízdu.

Hlavní hudební inspirace tu ale vždy zůstávají kapely Ramones, Cock Sparrer a the Vibrators.
Textově pak původní pojetí pivního punku vystřídala současná poloha apelující na nadhled a zdravý rozum, život ve městě a spojení punkerů a tradičních skinheads.

The Fialky hrají od roku 2000, ale jejich éra začala až rokem 2006, kdy se stali jednou z vlajkových lodí stáje domácího, agilního, labelu PHR Records. Kde doposud vydali tři řadové desky, tři sedmipalce a kompilaci hitů.

Kapela také stála na počátku vinylového boomu v ČR, který mimo jiné odstartoval i její úspěšný první sedmipalec SCÉNA z rocku 2010.

The Fialky už víc jak deset let odehrají 60 koncertů ročně a kromě vlasti úspěšně koncertůjí i na Slovensku a Polsku. Po původních začátcích ve Squatech, dnes skupina nechybí v žádném z programů zavedených domácích klubů a vystupuje nejen na všech domácích punkových festivalech, ale i na řade velkých rockových akcích.

Kolem kapely koluje spousta fám a zábavních historek, ale jedno je jasné: Jedná se o respektovanou veličinu domácí punkové scény, která má velkou šanci zaujmout i mimo ní!

Opavská punk-rocková kapela BABY SECONDHAND původně vznikla jako duo, později se rozrostla na šest členů a v současnosti by se již dala označit za bardy místní punkové scény.
Prioritou této kapely bylo a je hrát jednoduchou, melodickou muziku, která má kořeny v hudbě Ramones, Misfits, Social Distortion a jim podobným a také vrátit punk-rockovou muziku zpátky do Opavy.

open: 19 hod

start: cca 20:30 hod

Vystupující

The Fialky (CZ) – web

Další akce s vystupujícími

Staré pušky festival - 12. července od 18:00 – 13.7., Hlučínská Štěrkovna, Hlučín

The Fialky & Houba & Švindl - 23. srpna od 18:00, Pivovar Volt, Jablonec nad Nisou

Další akce pořadatele

AC/CZ - "Top AC/DC tribute show" v KOPŘIVNICI - 18. října od 19:00, MusicBar Drago, Kopřivnice

Milan Peroutka a kapela PERUTĚ - 27. dubna od 19:00, MusicBar Drago, Kopřivnice

Pořadatel