Předprodej byl ukončen

2FRESH Talk: Proč by měl každý vědět, co je IT Security?
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

2FRESH Talk: Proč by měl každý vědět, co je IT Security?

čtvrtek 28.11.2019 od 18:00
2FRESH Office , Praha

O akci

IT security už není jen o tom, že vám administrátor sítě přidělí heslo a zakáže stránky, na které se v práci nemáte dívat. Kyber kriminalita a boj proti ní se posunul na úplně jinou úroveň. Dnes se s touto problematikou potýkají jak státní instituce, korporace, tak i jednotlivci. Tomáš, Janko a Ivan se v oboru IT security pohybují už několik let a mají praktické rady, jak ochránit sebe i společnost, ve které pracujete. Na konkrétních příkladech ukážou, jaké zranitelnosti můžou nastat při neopatrném zacházení s dokumenty a čeho můžou útočníci využít.

A na koho se můžete těšit?

Tomáš Havran

Hlavní náplň Tomášova dne je pomáhat firmám při řešení specifických bezpečnostních hrozeb v IT. Zabývá se analýzou otevřených zdrojů a psychologií uživatelů na internetu. IT security se zabývá přes 5 let.

Jan Haruštiak

Zabývá se kybernetickou bezpečností, zejména ochranou dat. Pomohl zavést bezpečnostní řešení pro desítky společností a organizací. Společně s Tomášem Havranem se také věnuje externím únikům dat a jejich analýze.

Ivan Štefek

Posledních 12 let se pohybuje v oblasti IT bezpečnosti, především ve finanční sféře (ING a KKCG) a taky jako konzultant pro střední a menší podniky a podnikatele. Momentálně působí jako CISO pro region střední a jihovýchodní Evropy v ALD Automotive.

Panelovou diskuzi bude moderovat Monika Seidlová. 

Monika absolvovala MFF UK se zaměřením na matematiku v šifrování. Nyní již 4 roky pracuje ve společnosti Avast, kde analyzuje data o pokusech o útoky, kterým antivir zabránil.