Festival pohádek
Festival pohádek 18. května od 10:00 – 19.5., Zámek Horní Libchava, Česká Lípa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Zpět na detail akce

Vyberte si vstupenky Zobrazit ceny

DVOUDENNÍ s přespáním pro 50 nejrychlejších
Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Nenechte si ujít vstupenky se speciální slevou pro 50 nejrychlejších. Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od sobotních 10 do nedělních 17 hodin a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové. Proč je dvoudenní vstup dražší? S dvoudenní vstupenkou máte jistotu parkovacího místa, možnost přespat na festivalu ve vlastním stanu a exkluzivní večerní program se stezkou odvahy, ohništěm a dalším pouze pro dvoudenní návštěvníky. Máte také možnost dorazit na akci o půl hodiny dříve než ostatní a odjet z akce později.
Základní cena 450 Kč
1. vlna - SOBOTA 18.5.
Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od 10 do 21 hodin v sobotu a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové.
Základní cena 300 Kč
1. vlna - NEDĚLE 19.5.
Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od 10 do 17 hodin v neděli a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové.
Základní cena 250 Kč
1. vlna - DVOUDENNÍ s přespáním
Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od sobotních 10 do nedělních 17 hodin a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové. Proč je dvoudenní vstup dražší? S dvoudenní vstupenkou máte jistotu parkovacího místa, možnost přespat na festivalu ve vlastním stanu a exkluzivní večerní program se stezkou odvahy, ohništěm a dalším pouze pro dvoudenní návštěvníky. Máte také možnost dorazit na akci o půl hodiny dříve než ostatní a odjet z akce později.
Základní cena 600 Kč

Přidat další vstupenku

Celková cena  Kč