Předprodej byl ukončen

Velká paráda v Malém Tibetu
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Film / Osobní rozvoj

Velká paráda v Malém Tibetu

pátek 18.5.2018 od 19:00
Kavárna dobrodruha, Praha

O akci

V Malým Tibetu jsem strávil už neuvěřitelných sedmatřicet dní, když jsem se rozhodl, že se na další týden zašiju do kláštera, kde budu od rána do večera jíst banány, meditovat a povídat si s mnichy o životě. Koneckonců, tohle tu dělám už skoro měsíc a půl. Pokud dokážu klesnout ve svých potřebách, vystačím si v Indii bohatě se stovkou na den. Stopování, život v klášteře a náhlý uvědomění, který k člověku přicházejí, zatímco ztrácí svou mysl a nachází svou duši.

ANOTACE PŘEDNÁŠKY:
Co se dá stihnout za dva měsíce v indické Himaláji? Postavit hokejový hřiště, naučit se na motorce, projet nejvýše položené průsmyky na světě, nastopovat tisíc kilometrů bez mapy či orientačního smyslu, strávit několik nocí s mnichy v klášteře a porozumět tomu, proč vypadá Dalai Lama na každý fotce tak spokojeně. Jak vypadá cestování na punkáče? O čem mluví Dalajláma? Proč meditovat a jak souvisí meditace se sebepoznáním? a další se dozvíte na mé přednášce.

Více informací

Když jsem dostudoval gymnázium v Náchodě, neměl jsem nejmenší tušení, co bych chtěl dělat. V devatenácti jsem začal cestovat, a způsob cestování, který jsem si vybral, mi v tomto hledání velmi pomohl.
A protože si myslím, že nejdůležitější věcí v životě je "Najít sám sebe.", tak vám na přednášce ukážu, jak jsem to udělal a čím jsem se přitom řídil.

Navštívené provincie: Ladakh, Kašmír, Himachalpradesh
Motto: Cestujte, zkoušejte nové věci a naslouchejte svým pocitům.

Vypráví: Sebastian Prax (Zápisky cestovatele)