Předprodej byl ukončen

David  Stypka & Bandjezz
KONCERT / Hudba – Blues, Folk / Country, Jazz, Klasika, Pop, Rock, Worldmusic

David Stypka & Bandjezz

úterý 12.6.2018 od 20:00
Cargo Gallery - Náplavka, Praha

O akci

David Stypka získal cenu Anděl v kategorii Sólový interpret a vydává singl Kříž!

Pro Davida Stypku a jeho kapelu Bandjeez byl uplynulý rok velmi důležitý a intenzivní. Vydali posluchači i kritikou nadšeně přijaté album Neboj a po singlech Vrány taky a Jericho přišel hit – duet s Ewou Farnou Dobré ráno, milá. Okamžitě se stal senzací českého éteru a sociálních sítí. Umístil se na čtvrtém místě v TOP 100 radiové hitparády IFPI a na YouTube získal téměř 3 miliony zhlédnutí.

Popularitu Davida Stypky potvrdilo i první místo v kategorii Objev roku v anketě Žebřík a Akademie hudby Davidovi včera předala sošku Anděla v kategorii Sólový interpret.

„Muzika pro mě není závodění ani soutěž. Ale je nabíjející, když si vaší práce všimne odborná veřejnost. Cen si opravdu vážím a přijímám je s pokorou a radostí. Jsem rád, že tahle ocenění sbíráme převážně jako kapela. Je mezi námi ta správná chemie, která funguje a baví nejenom nás, ale i lidi kolem. Bez každého jednoho člena Bandjeez by naše hudba zněla úplně jinak,“ komentuje David.

David Stypka aktuálně přichází již se čtvrtým singlem Kříž. Jedná se o jednu z nejsilnějších a nejvíce oceňovaných skladeb z alba Neboj.

Více informací

vstupnné: 250,- předprodej/ na místě 300,-