Předprodej byl ukončen

Jarní posilující nápoj Oxymel
WORKSHOP / LEKCE

Jarní posilující nápoj Oxymel

čtvrtek 14.3.2019 od 16:00
Allori, Brno

O akci

Oxymel je starý posilující nápoj obohacen o léčivé bylinky a plody, který téměř upadl v zapomnění. V současné době se pomalu vrací do našich domácností, kde nabízí široké uplatnění. Lze jej využít jak k dochucování pokrmů, tak k běžnému popíjení namísto přeslazených džusů. Původně byl vyráběn jako lék a mok na posílení imunity. Pro svou nutriční hodnotu, jednoduché trávení a rychlé doplnění o minerály je velmi oblíben u sportovců. V jarních měsících je vhodným doplňkem stravy k posílení organismu a překonání jarní únavy. Oxymel je vhodný pro všechny věkové kategorie a při volbě správných bylin nemá žádné kontraindikace u dětí a těhotných žen. 
 

Jeho výroba je velmi jednoduchá a proto se na našem workshopu kromě přípravy tohoto unikátního sladkokyselého nápoje budeme zabývat také bylinami, které jsou vhodné na konkrétní potíže. Dozvíte se o správném použití bylin dle jejich charakteru a jejich správném dávkování. 

Co si odnesete: 3 vzorky různých druhů oxymelu, které spolu připravíme.

Lektorka: Veronika Němcová

Spolek Aromaterapie & Bylinky uvádí jarní týden plný workshopů! Zaměříme se na vzpruhu a regeneraci po zimě. Pět lektorek. Pět skvělých témat. Rostliny jako lék, kosmetická surovina, potravina, éterický olej nebo vykuřovadlo. Přidejte se!

Více informací

www.aromaterapieabylinky.cz

Pořadatel