Předprodej byl ukončen

HAZED w/ Eva Porating_Vik_Kosmic Skaut
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

HAZED w/ Eva Porating_Vik_Kosmic Skaut

pátek 8.2.2019 od 21:00
ARTBAR, Brno

O akci

Druhé pokračování ArtBar House Night lekce změnilo svůj název, nikoli však koncept. Skvělí djs ve spojení s živými performery, mocně tepající sound, speciálně úpravený prostor plus hudba se správným vibem a přesahy. Pozvání pro tentokrát přijali:

✦ EVA PORATING (Ankali_Radio 1_MUAH_Praha)
Evka je členkou legendárního MUAH kolektivu, Ankali lady, Radio 1 djane a první česká zástupkyně v Boiler Roomu. To samo o sobě dostatečně ilustruje její šikovnost, mnohaletou píli i neuvěřitelnou šíři hudebního záběru, jíž disponuje. Přesto je tu něco, co považujeme za podstatnější. Kdosi se na internetech moudře vyjádřil, že deejaying není o tom srovnat dvě desky a udržovat jistou kontinuitu setu. Je tu specifický potenciál vytvořit s pomocí hudby kolektivní mood a zprostředkovat lidem zážitek, který si budou pamatovat do konce života. A jestli je někdo, kdo přesně tuhle kvalitu rozvíjí, pak je to právě Eva.

✦ VIK (Vinyl Kink_Praha)
DJing and collecting records since 1994. 1994? To jsou ty časy, kdy lidi jezdili na dinosaurech, ne?:) Ok, teď ale vážně. Vik je osobnost, která hluboce formovala dění na scéně jak v Brně tak v Praze a troufáme si tvrdit, že bez něj by zdejší house nikdy nebyl, to co je. Rádiové pořady, vinyl shopy, skvělé bookingy a kvadriliony hraní v průběhu uplynulého čtvrtstoletí: to je výčet, kterým se u nás může pochlubit jen málokdo. Aktuálně se s jeho vytříbeným hudebním vkusem můžeme setkat na netové platformě Radia Punctum v pořadu Tanec svatého Víta.

✦ NEUROALEX (Live Trumpet_Praha)
Saša je bez vekých diskuzí jeden z nejlepších fotografů na severní polokouli. Co však není úplně známé, že je i výtečný trumpetista, který se nebojí žádného stylu. House v Brně si dá poprvé a my se už nemůžem dočkat, co tahle konstelace přinese.

✦ KOSMIC SKAUT (Éter_Brno)
Lokální dj a promotér stojící za iniciativou Éter. Slowly, obscure, acid, cosmic. Ano, i tak to máme rádi. Skaut je jedno z nejzajímavějších jmen na současné brněnské klubové scéně. A je dobré si tohle jméno pečlivě zapamatovat, protože o něm ještě hodně uslyšíme.

✦ HOTDOGG (Haze(d))
Striktní a neochvějný vyznavač kvalitního houseového vinylismu. Resident boy #1.

✦ NUBIAN (Haze(d)_142BPM)
Striktní a neochvějný vyznavač širokospektrálního houseového digitalismu:) Resident boy #2.

 

Více informací

Tuhle akci pořádáme v duchu Druhého Pádu... tedy že výši vstupného si volíš sám podle svých finančních možností.

— Na tuhle akci musíš, ale kapsu máš hlubokou?
Kupuj lístek za 49 Kč.
— Jseš student a nejradši máš slo-mo na 100 bpm?
Zaplať 100 Kč.
— Miluješ house a ArtBar Druhý Pád?
Kup si lístek za 123 Kč.
— Máš dobrou práci a můžeš si to dovolit?
Podpoř tuhle akci 161 Kč.
— Říkáš si, že ArtBar by měl dělat nejlepší housové party v Brně?
Přispěj 222 Kč.

Další akce pořadatele

Puding Pani Elvisovej + Pondělníci - 4. května od 20:00, ARTBAR, Brno

prazdniny | Nature Trip (UK) | Iggy Mayerov - 8. května od 19:00, ARTBAR, Brno