Předprodej byl ukončen

Tezaura na Melodce 16. 3.
KONCERT / Hudba – Elektronika, Metal, Rock

Tezaura na Melodce 16. 3.

sobota 16.3.2019 od 19:00
Melodka, Brno

O akci

Rok se s rokem sešel a nás tentokrát po dlouhé pauze čeká jarní koncert na Melodce!

Hrozně se těšíme, protože jsme už skoro půl roku nevytáhli paty ze zkušebny a je hned několik věcí, co na vás musíme vyzkoušet. ;)
Takže rozhodně hned teď klikněte na "sdílet", doražte a pozvěte přátele :)

Připojí se k nám báječní hosté:
MOLLLUST (DE)
ATTACK THE HERO

 

Tezaura 

Melodic Metalová kapela s charismatickou zpěvačkou Lori s nezaměnitelným hlasem.Tezaura hraje převážně skladby z vlastní produkce v anglickém jazyce. Jeden z videoklipů „ Heavenhell „ má více než 1 400 000 zhlédnutí. Kapela má bohaté zkušenosti s koncertováním na akcích a festivalech. Stáli na podiu více než 130x a to nejen v České republice, ale též na Slovensku, Rakousku, Polsku, Německu či Maďarsku. Mezi její nejvýznamnější úspěchy patří účast na prestižních festivalech jako Masters of Rock, Basinfirefest, Made of Metal, Benátská! Tezaura též hrála jako překapela pro hvězdy jako HAGGARD (DE), LACRIMAS PROFUNDERE (DE), DOPE STARS Inc. (IT), PATHFINDER (PL), a další

 

Molllust 


Ponuré zvuky, silné riffy a velké nadšení na jevišti jsou charakteristiky převážně ženské symfonické metalové kapely molllust. 
Představují svou vynikající směsici klasické hudby a metalu ve večerních róbách a fraku:
Ladné zvuky i agresivní kytary, klasické vokály a energetické doublebass-pasáže se spojují ve vášnivé scéně.
Janika Großová (mnoho z vás ji může znát i jako sopránistku známé Mnichovské symfonické metalové kapely) zpívá o nedávných tématech, které se jí dotýkají. Ale bez ohledu na to, jak absurdní jsou podmínky, které inspirovaly jevištní představení: 
MOLLLUST nakonec hlasitě bojuje za lidskost.

 

Attack the Hero 

Attack The Hero vznikli podobně jako X-man, akorát místo školy pro talentované děti to byl dobrovolný kroužek pro pomalé děti ze "speciální" školy. Tahle informace sice není vůbec pravdivá, ale mnohé by vysvětlovala 😀 Kapelou prošlo více členu než prostitutek klínem Charlieho Sheena, ale přesto, z nějakého neznámého důvodu kapela pořad funguje a dokonce vydala novy narvaný CD Born From Ashes. V kapele je jedniný původní člen, což asi znamená, že to musí bejt špina chlap, protože s ním nikdo nevydrží hrát 😀 Říka se, že nemůžete prohrát, když jdete na koncert ATH. Buď to bude super koncert nebo nechtěný, ale o to vtipnější stand up výstup. Žánrově se kapela hlásí k neexisujícimu stylu pussy-core. V zásadě se jedná o metalcore, ale takovej jakoby pro holky. Každopádně by se to mohlo líbit i fanouškum In Flames, Killswitch Engage, Trivium a tak.

Vystupující

Tezaura (CZ) – fb

Více informací

https://www.facebook.com/events/410645839671304/