Předprodej byl ukončen

e-book Miroslav Dušek
FESTIVAL / Gastro

e-book Miroslav Dušek

19. března – 31. května 2020
Nové Hrady v jižních Čechách, Nové Hrady

O akci

Vzhledem k tomu, že se nám zrušil Gastrofestival v Českých Budějovicích, kde měl proběhnout křest vydání mé knihy, rozhodl jsem se knihu vydat nejprve elektronicky jako e-book. Věřím, že v období Coronavirusu, kdy je omezen osobní kontakt je tato cesta nejlepším řešením, jak Vám co nejbezpečněji a nejrychleji zaslat mé gastronomické a životní zážitky z USA. Příběhy jsou nejen o mě, ale i o mých přátelích a pracovních kolegů  a věřím, že hodně lidí si právě v této době dokáže udělat čas na čtení, vaření a jiné koníčky.

V knize najdete příběhy a recepty z 19 restaurací, kterými jsem v USA prošel. Dozvíte se vše, co jsem prožil, přežil (např. obrnu ve 3 letech) a opustil. Bylo toho mnohem více, ale v knize se hlavně věnuji gastronomii, osobnostem a lidem, kteří mě v tomto obru pomohli, ovlivnili a posouvali dál. Vařil jsem také pro americké prezidenty Baraka Obamu, Clintona, sportovce a celebrity žijící v Miami. 

Knihu Vám obratem pošlu do Vaší emailové schránky v PDF nebo vyžádaném formátu, jakmile dostanu potvrzovací email od smsticket, že byla kniha zakoupena. 

Část výtěžku ze zakoupené knihy půjde na nadační fond Štastná Hvězda, na podporu dětí s dětskou mozkovou obrnou. Tuto nadaci jsem vybral, protože jsem sám jako 3 letý kluk přežil obrnu a moji rodiče překonávali složité situace s intenzivní rehabilitací a léčbou pro mě. Nadace Štastná Hvězda právě pomáhá rodinám a dětem s touto finanční a emocionální zátěží. 

Jsem nesmírně vděčný za tuto příležitost Vám knihu nyní představit. Velkou radost mi také udělaly vyjádření dvou našich českých velikánů gastronomie: 

„S humorem a nadhledem líčí svůj více než čtyřicetiletý pobyt v zahraničí šéfkuchař Miroslav Dušek, který vařil jak obyčejným lidem, tak mafiánům či celebritám, a dokonce dvěma americkým prezidentům. Především však z jeho slov a vět čiší nadšení pro krásný obor – gastronomii.“

Miroslav Kubec

Prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

 

Značnou část svého profesního života jsem pracoval v zahraničí (Rakousko, Velká Británie, zaoceánská loď Queen Elisabeth II.) a jsem přesvědčen, že delší pobyt v cizině prospěje každému gastronomovi. Při čtení autobiografické knížky staršího kolegy Duška se mi vybavily některé mé zážitky. Tato publikace navíc nabízí jasný a vtipný pohled na to, co obnáší práce v amerických gastronomických provozech.“

Roman Paulus

šéfkuchař Alcron Hotel Prague

 

Momentálně knihu lze koupit také jako e-book z SMS tickets.

Na Facebooku najdete také aktuality mého působení. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Přeji Vám všem hezké čtení a opatrujte se v této době.

Váš Chef Miroslav Dušek 

tel. 720 105 159


chefmiroslav@gmail.com

   

Více informací

Kontakt:
Chef Miroslav Dušek

Restaurace u Míry

chefmiroslav@gmail.com

 

Objednávky knihy a případně objednávání pro školy:

Marcela Kotrčová
chefmiroslav@gmail.com
tel. 720 105 159

 

 

Část výtěžku ze zakoupené knihy půjde na nadační fond Štastná Hvězda, na podporu dětí s dětskou mozkovou obrnou. Tuto nadaci jsem vybral, protože jsem sám jako 3 letý kluk přežil obrnu a moji rodiče překonávali složité situace s intenzivní rehabilitací a léčbou pro mě. Nadace Štastná Hvězda právě pomáhá rodinám a dětem s touto finanční a emocionální zátěží. Rád jim pomohu a nákupem knihy pomáháte i Vy. 

Zde je odkaz na nadační fond: 

https://stastna-hvezda.cz/