Předprodej byl ukončen

Za Drákulou přes Rumunsko do Banátu
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show / Umění

Za Drákulou přes Rumunsko do Banátu

pondělí 20.5.2019 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

Lákalo by tě vydat se do Rumunska po stopách valašského knížete Vlada III. Dracula (1431–1476/1477) řečeného též Napichovač (rumunský Vlad Țepeș) a po dalších záhadných místech Rumunska? Na své cestě se dostat na prastará místa, které si nadále střeží svá tajemství a jsou nadále provoněné starými kulty a tradicemi. A svoji cestu zakončit na jihozápadě rumunska v stále živých českých vesničkách? Pobýt několik dní v malebné přírodě na malém statku nad českou vesnicí Rovensko a poznat místní starousedlíky? Popovídat si s nimi staročesky u rumunského piva na místním rinku, podívat se k ním domů a případně jim pomoci s pracemi na poli, nebo doma? Nebo tě to zajímá a jsi lačný po nových informacích?

Je tvá odpověď ANO, nebo MOŽNÁ ?

Tak přesně pro takového romantického dobrodruha je nový brontosauří dobrovolnicko - cestovatelský projekt Robbyho Kubáně a jeho kamarádů v Rumunsku a rumunském Banátu.

Tento projekt vychází z 12 leté Robbyho zkušenosti organizování dobrovolnických táborů pod Základním článkem Hnutí Brontosaurus Modrý kámen ve vesničkách v Českém Banátu v Rumunsku.     

Dozvíš o historii i současnosti těchto vesniček, postřehy z min. 12-ti leté dobrovolnické činnosti v nich a také zde bude poprvé představený nový projekt "Za Drákulou přes Rumunsko do Banátu", do kterého se stále můžeš ještě zapojit.

Bližší informace o akci a organizaci na www.svycarna.eu