Předprodej byl ukončen

Peru - amazonská očista aneb 10 měsíců mezi šamany
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj / Umění

Peru - amazonská očista aneb 10 měsíců mezi šamany

pondělí 23.9.2019 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

1. část 2017
Jak jsem se vydala sama do amazonského pralesa hledat svého šamana aneb proces kompletní debordelizace těla, mysli a spirita. Chtěla jsem dokončit svůj proces transformace odblokování podvědomí a najít lék na atopický ekzém a cysty. Samozřejmě součástí cestování měla být návštěva Machu Picchu a dalších míst této krásné země. Místo dokončení čehokoli jsem otevřela pro mě naprosto nový, neuvěřitelný svět magické a mocné přírody, šamanského kmene Shipibo, Ayahuascy, a strávila 3 měsíce v amazonském pralese se šamany. Žádné Machu Picchu, žádné jezero Titicata – neviděla jsem nic, za to jsem toho zažila x)

2. část 2018
Jak jsem se vydala do amazonského pralesa hledat lék na atopický ekzém a poznávat kmen Shipibo, tamní medicínu a šamanskou tradici, které jsem se začala učit. Strávila jsem 5 měsíců v retreatu (léčitelské centrum) mezi indiány kmene Shipibo v Pucallpě a poté krátký čas v mece medicín a Amazonie ve městě Iquitos. Pomalu a nevědomě jsem se stala facilitátorem šamanů a začala pomáhat na ceremoniích s ayahuascou a jinými medicínami :-)

3. část 2019
Jak jsem strávila dalších 2,5 měsíce v Amazonii jako facilitátor a zároveň dokončovala vlastní léčbu atopického ekzému, očisty těla a celkové transformace. Jaké metody tento šamanský kmen používá. Proč jsou tak důležité zvracedla na očistu, sauny, dietování rostlin, rostlinné koupele a ceremonie s ayahuascou. Jaký byl celý vývoj a proces poznání a také první facilitování návštěvníků Amazonie z ČR. No a jaké to vůbec je po 80ti ceremoniích :-D

No a jelikož na to máme jen 2 hodky, tak si vlastně nestihnem nic říct :-D
Moc se na vás těšíííím

Přednáší: Veru z Peru Panshianka
fb Veronika Motalová