Předprodej byl ukončen

Jak připravit tiskovou zprávu
WORKSHOP / LEKCE

Jak připravit tiskovou zprávu

středa 16.10.2019 od 14:00
Nadační fond pro taneční kariéru, Praha

O akci

Nadační fond pro taneční kariéru zve na workshop Jak připravit tiskovou zprávu!

K čemu je tisková zpráva dobrá a při jaké příležitosti je důležité ji poslat? Jak novinářům předat tu správnou informaci? Jak má tisková zpráva vypadat a komu ji mám poslat?

Na workshopu se dozvíte, jak připravit text tiskové zprávy, e-mail k rozeslání i podklady pro celý presskit. Jaká možná témata lze napojit na váš projekt? Co nevynechat a co naopak ano.
Zjistíte, jak najít kontakty na novináře, které vaše téma může zajímat. Naučíte se předat informace o vašem projektu stručně a poutavě.

Workshopem vás provede Eliška Míkovcová, která se ve světe PR pro kulturní projekty pohybuje přes 8 let! Pečuje zejména o mediální komunikaci divadelních a hudebních akcí jako například 4+4 dny v pohybu, Palm Off Fest, Bazaar Festival, Spitfire Company, Spectaculare Festival a mnoho dalších. Na projektech spolupracuje také s Akademií výtvarných umění či s Aerofilms. Více o projektech, se kterými Eliška spolupracuje, na www.kulturnipr.cz.

Více informací

Workshop Jak připravit tiskovou zprávu pořádá Nadační fond pro taneční kariéru, který je jedinou organizací v České republice aktivně podporující tanečníky a jiné pohybové umělce v procesu změny kariéry a přípravy na ni. Workshop je primárně určen profesionálům v oblasti tance, pohybového divadla a nového cirkusu. Tedy těm, kteří si v minulosti či aktuálně na živobytí vydělávají uměleckým výkonem ve zmíněních oborech. Snížené vstupné je určeno také studentům konzervatoří a příslušných vysokoškolských oborů, kteří se soustavně připravují na profesionální dráhu v oborech tance, pohybového divadla a nového cirkusu. 

Srdečně vítáme i profesionály z jiných oborů, kterým ovšem nezajišťujeme snížené vstupné a musí za workshop uhradit plnou částku 1050 Kč.