Předprodej byl ukončen

Dunaj / Ležerně a vleže
KONCERT / Hudba – Rock

Dunaj / Ležerně a vleže

pátek 22.11.2019 od 19:00
Tři opice, Vsetín

O akci

UDÁLOST:

https://www.facebook.com/events/2604891882863366/

 

DUNAJ: Fascinující plavba po vlnách alternativního rocku.

SKUPINA DUNAJ SE VRÁTILA! Ovšem nejedná se o comeback, skrze který si lidé připomínají své mládí, ale o regulérní restart jedné z nejinvenčnějších a nejoriginálnějších hudebních skupin 80. a 90. let.


I proto, že její členové nikdy nepřestali s hraním a následujících 20 let byli aktivní v řadě kapel a projektech. Po loňském natáčení filmu Dunaj vědomí zjistili, že chemie mezi nimi funguje i nadále, což publikum na koncertech jasně a hlasitě kvituje.
Dunaj je nářez - svébytný, poetický a nesmírně kreativní. Nezestárl. Mladé posluchače naopak překvapuje, že rytmy, timing a zvuky se dají dělat i stoprocentně živě, poctivě, bez různých krabiček a looperů. Páteř vystoupení tvoří jak starší, tak nové věci. Pěveckých partů se ujímá celá kapela.


Dunajem, jehož faktický konec kromě rozpadnutí kapely, završila i smrt frontmana Jiřího Kolšovského v roce 1998, prošli osobnosti jako zpěvačka, skladatelka a houslistka Iva Bittová, bubeník Pavel Fajt, skladatel a režisér Zdeněk Plachý a řada dalších.


Koncert tak již dopředu slibuje silný hudební zážitek.

Vystupující

Dunaj (CZ) – web / web

Více informací

LEŽERNĚ A VLEŽE: jazz-rocková parta sympaťáků z Valašských kotárů.

Tuhle asihudební skupinu není na Valašsku zřejmě nikterak zvlášť představovat. Ležerně a vleže zde poměrně často vystupují a za 23 let své existence se právem stali populární kapelou s nemalým počtem fanoušků. Kapela je tvořena ostřílenými hudebníky a tak není divu,že jde o vyhraný a chytlavý mix jazzu a rocku. Z Ležerně a vleže na podiu vyzařuje aura pohodičky, uvolněné atmosféry a energie. Chemie téhle party prostě šlape.