Předprodej byl ukončen

Po stopách opičky Emilky za mladým vrbeckým vínem
FESTIVAL / Gastro

Po stopách opičky Emilky za mladým vrbeckým vínem

23. – 24. listopadu 2019 od 11:00
Vinné sklepy na Stráži, Vrbice

O akci

Zaplacením rezervačního poplatku si rezervujete plnou vstupenku na akci. Plná vstupenka (po doplacení 700 Kč na pokladně u Presu) zahrnuje identifikační náramek pro volnou degustaci vín ve všech otevřených sklepech, skleničku, mapku, taštičku na krk, propisku, kupony na odběr vína v hodnotě 400,- Kč u registrovaných vinařů a večerní program.

 

Vinaři Vrbice připravili putování po vinných sklepech spojené s ochutnávkou mladých vín ročníku 2019. Otevřeno bude 17 sklepů. Vzhledem k menšímu rozsahu akce (k dispozici bude maximálně 500 vstupenek) je to ideální příležitost pro setkání s vinaři a rozpravám o jejich vinařské filosofii. 

Vinařské obci Vrbice se v okolí přezdívá "opičí hory" - prý se u nás hodně pije... Vinaři Vrbice se rozhodli udělat si legraci sami ze sebe, a proto si opici Emilku zvolili jako svého maskota. Právě při příležitosti svátku opičky Emilky pořádáme podzimní putování po vinných sklepech spojené s ochutnávkou mladých vín. Mladých, ne svatomartinských. Záleží totiž pouze na filosofii toho kterého vinaře, zda Vám dá ochutnat vína čirá, jiskrná a stabilizovaná do láhve, anebo vás přizve k vinařskému dobrodružství v podobě ochutnávky mladých vín právě takových, jaká jsou právě teď. 

Zakončením celého dne bude ohňová show na kopci Stráž v podání skupiny historického šermu Dubia fortuna. 

 

Program akce

Sobota 23.11.

10:30 Zahájení prodeje/výdeje vstupenek na pokladně u presu

11:00 Otevření vinných sklepů pro volné ochutnávky

18:00 Uzavření vinných sklepů

18:30 Ohňivá show  v podání skupiny Dubia Fortuna

Neděle 24.11.

10:00–12:00 Otevřené sklepy pro odběr vín u registrovaných vinařů

Více informací

Zaplacením rezervačního poplatku si rezervujete plnou vstupenku na akci. 

Plná vstupenka (po doplacení 700 Kč na pokladně u Presu) zahrnuje identifikační náramek pro volnou degustaci vín ve všech otevřených sklepech, skleničku, mapku, taštičku na krk, propisku, kupony na odběr vína v hodnotě 400,- Kč u registrovaných vinařů a večerní program.

Vstupenka bude rezervována do 12:00.