Předprodej byl ukončen

Bezděkovský levandulový festival 2020
FESTIVAL / KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Gastro / Hudba / Děti

Bezděkovský levandulový festival 2020

5. – 6. července 2020 od 13:00
Levandulový statek Bezděkov, Úsov

O akci

LEVANDULOVÉ LÉTO V BEZDĚKOVĚ...

Pozor!!! z důvodu omezení množství osob na akcích je program přesunut na příští rok!!!

Zakoupené vstupenky platí jak pro tento rok na "půlfestival" tak také na příští rok.

 

Díky za pochopení

Chcete přivítat léto plné vůní, krásných melodií, specifického občerstvení, prodejních stánků lokálních výrobců a farmářů, dětské zábavy, ekologického hospodaření, nových poznání, bezkonkurenční pohody a to vše uprostřed rozkvetlého areálu levandulové farmy a ve volné přírodě ?

Přijeďte na BEZDĚKOVSKÝ LEVANDULOVÝ FESTIVAL

"Nejvoňavější festival na celé Moravě"

5. a 6.července 2020

Již 4.ročník tohoto ojedinělého festivalu připravujeme opět s rozšířeným programem nejen na dvou hudebních podiích, ale také na Dětské scéně.

„Jsme připraveni uspokojit již tradičně veliký zájem návštěvníků o komentované prohlídky levandulového pole, sušárny, výrobny a zpracování levandulí“. „A  v našem obchůdku si můžete zakoupit již hotové, třeba kosmetické, výrobky a bytové doplňky z levandulové produkce. Nově také nabízíme možnost relaxační procházky „levandulovou stezkou“ kolem našeho areálu“ – doplňuje informaci jednatelka festivalu Veronika Pejšová.

A co bude v celodenním hudebním programu na obou podiích již brzo zveřejní tvůrce scénáře a jeho moderátor Jindřich Solovský.

I letos se mohou do programu zapojit také návštěvníci festivalu, když do soutěže „o nejlepší bábovku“ přinesou s receptem i svoje výrobky, z nichž po degustaci odborná porota odmění ty nejlepší cenami.

Po oba dny budou mít návštěvníci možnost navštívit prodejní prezentační stánky, jejichž nabídka bude převážně z oblasti „regionálních produktů Hané a Jeseníky“, zdravé výživy, přírodní kosmetiky, specializovaných potravin i nápojů, taktéž sazenice i bytové doplňky aj.

„Veliké uznání“ si zaslouží celý 50ti členný organizační tým“, říká Lukáš Drlík, neboť obstarává nejen mnohatýdenní přípravu areálu, parkoviště, ale hlavně stánky se specializovaným občerstvením pro návštěvníky, kterých na každém dosavadním festivalu bylo přes 8 tisíc. „Věříme, že i letos si všichni odnesou nejen prožitky z programu, ale i kytičku levandulí, nebo vzpomínkové foto, které na požádání vyhotoví naše fotografka“, dodává jednatelka festivalu.

„Největší naší odměnou bude poznání, že 4. levandulový festival, pořádaný pod záštitou hejtmana olomouckého kraje a starosty Úsova, za přispění  mnoha partnerů, obohatí návštěvníky nejen svým programem, ale i poznáním, že každá lidská činnost, uskutečněná tvrdou prací rukou, ale i citem srdce, přináší užitek nám všem. Nedávné umístění Bezděkovské farmy na 4. místě v celostátní soutěži mezi 7.500 farmami ČR, je pro nás uznáním, ale i závazkem“….dodává shodně trojice vedoucích organizátorů s motem festivalu:

„AŤ TO KVETE!, přátelé, těšíme se na setkání s vámi v Bezděkově !“

Vstupenky

Vstupenky z předprodeje jsou platné na oba festivalové dny.

Cena 250 Kč pro dospělého návštěvníka - 15let a více.

Cena 50 Kč pro děti.

 

Na místě se prodávají vstupenky za cenu 250 Kč (50 Kč pro děti) na jeden den.