Předprodej byl ukončen

Pavel Moric: Vztahy
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Pavel Moric: Vztahy

středa 21.10.2020 od 18:00
Pavelmoric.com, Online

O akci

Milovaní,

zvu vás na svoji novou přednášku na téma VZTAHY, která proběhne 21.října 2020 od 18 hodin v Hotelu Step v Praze.

Od blbce až po nejosvícenější všichni tvoříme nějaké vztahy - lépe či hůře. Asi se nemusím ptát, zda každý z nás chce mít dobré vztahy, úžasná přátelství a hluboká naplňující partnerství. Teď jde o to, jak to udělat a také jak nezapomenout na ten nejdůležitější vztah - k sobě.

Na přednášce vám chci nabídnout upřímné vztahové zkoumání a porozumění toho „proč, jak, k čemu a s kým.“ Vztahy mají své zákonitosti a principy, jenž často neznáme či dokonce ignorujeme. Někteří lidé jen napodobují a panáčkují podle společenských klišé a pseudo vzorů. Byly nám totiž vnucovány dost omezené příklady chování mužů a žen. Dospělí mezi sebou vytvářejí vztahy na základě svých nevědomých vzorců zachycených z dětství na podloží nejrůznějších osobních traumat a frustrací. Zalepovat nenasycené díry v naší duši tím druhým a naše absurdní nároky na sebe a protějšky jsou obtěžkány často nesplnitelnými požadavky.

Chybí opravdovost, hloubka a schopnost zralejší komunikace. Hrajeme hry pro dosažení „svého“ nebo se takticky potlačujeme ve jménu nějakého profitu či obavy. Ovšem jste tu také vy, kdo se snažíte žít vědomě a následovat volání svého srdce, ale i zde jsou nerozbalené lekce a témata na zkoumání.

Pokud neumíme být sami, přetrváváme často ve vyprázdněných a přežitých svazcích. Máme různé bokovky, náhražky, výmluvy a kompenzační mechanismy anebo jsme se spokojili se základním vyčpělým stereotypem, který neumíme, nechceme, nedokážeme změnit. Také ale existují nádherné svazky a přátelství, která ukazují na možnost vyrůst do citlivých a zralých míst v sobě.

Společně si tedy posvítíme především na tato témata:

·        BLÍZKOST - co to znamená a jak ji více naplňovat

·        NÁROČNÉ SITUACE - které to mohou být a co s nimi

·        UČEBNÍ LEKCE jako nedílná součást vztahových poznání

·        SPOLUPRÁCE aneb buď bojujeme nebo tvoříme

·        „VÝTAH“ z pekla do nebe a někdy zpět :-)

Ještě než se uvidíme na přednášce vám posílám k zamyšlení pár otázek:

·        Kde je touha po skutečném vztahovém poznání?

·        Proč si nechávám vymývat mozek digitálním světem?

·        Jaký mohu udělat upgrade ve vztahu k sobě?

·        Co je třeba ve vztazích přestat dělat nebo začít?

I když jsme už zkušení nebo prostě teprve vyplouváme, věřím, že můžeme společně otevírat svá sevření, jít víc do hloubky a přestat hrát kohosi. Neumírejme bez skutečného poznání, kdo jsme my a kdo byli oni.

Přijďte na přednášku vzkřísit vaše vztahování se… tedy SEBE.

Humor a hloubka zaručena! Opravdovost na křídlech inspirace zajištěna! Tipy, příklady, videa a to nej, co dokážu :-)

Pavel Moric

Vystupující

Pavel Moric (CZ) – web