Předprodej byl ukončen

Babeltalk 47 (Social Media Thursday)
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Babeltalk 47 (Social Media Thursday)

čtvrtek 18.6.2020 od 18:30
Kavárna co hledá jméno, Praha

O akci

Pojďme se po delší době potkat offline a povídat si o online tématech!

Přijďte v červnu na další Babeltalk - setkání social media profesionálů. Sejdeme se v Praze, v Kavárně, co hledá jméno. Jako obvykle se můžete těšit na tři zajímavé prezentace a pak bude klasicky prostor pro networking a pak bude prostor promořovat na baru.

1. Pavel Kroupa - KROUPAHELÁN je sice advokátní kancelář, ale klasické advokáty z devadesátek u nich nehledejte. Srozumitelní, otevření, nelhostejní, trochu blázniví. Plánují změnit českou advokacii. Potkáte je na LinkedIn nebo U Čápa.

2. Magdalena Kořínková / made-line.cz - Jak se nejen na sociálních sítích starat klienta z oblasti farmacie, a co když FB neoprávněně takovou stránku zablokuje?

3. Ivan Manolov / Boomerang - Spolek Nelež chce odříznout dezinformační weby od peněz. Veteráni české reklamy zachraňují svět.

 

Babeltalk je akce pro všechny profesionály a nadšence do sociálních sítí a jejich využití pro firmy a instituce - v marketingu, PR i dalších oblastech. Setkání se konají vždy vždy jeden měsíc v Praze a druhý v Brně. Formát akce je jednoduchý: tři krátké prezentace na konkrétní téma, tři profesionálové z oboru, odborná diskuze a networking. Už od roku 2013.