Akce byla zrušena

LuckySings - Back at Melodka
KONCERT / Hudba – Blues, Hip-hop / Rap, Jazz, Klasika, Pop, R&B, Rock

LuckySings - Back at Melodka

sobota 16.10.2021 od 20:00
Melodka, Brno

O akci

Originální zpěvák, který vychází z afrického popu, blues a soulu a přidává vlivy folku, rocku, R&B a jazzu, se vrací do klubu Melodka!

Lucky se jako umělec vypracoval sám – bez cizí pomoci a jen s ohromnou porcí talentu. Od amatérského rapování přešel ke zpěvu a namísto básní začal psát písně. V roce 2016 dal dohromady skupinu LuckySings, o dva roky později se objevil v soutěži Česko Slovensko Má Talent. V témže roce se stal také frontmanem indie kapely Where Are We Now, se kterou vystoupil na významných hudebních festivalech jako Colours of Ostrava, Rock for People či Sázavafest. A jako sólový zpěvák tento rok vydal nové album Roadside Vagabond. Prodej lístků na koncert si můžete začít kupovat online.

----

A unique singer, who is rooted in African pop, blues and soul adding influences of folk, rock, R&B and jazz, is returning to Melodka

Lucky developed himself as an artist - without any help, only with a huge amount of talent. He switched from amateur rap to singing and began writing songs instead of poems. In 2016 he put together the band LuckySings, two years later he appeared in the competition Česko Slovensko Má Talent. In the same year, he also became the frontman of the indie band Where Are We Now, with which he performed at major music festivals such as Colors of Ostrava, Rock for People and Sázavafest. And as a solo singer, he released his new album Roadside Vagabond this year. You can start buying concert tickets online.