Předprodej byl ukončen

UDG Slovácké léto 2020
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Rock

UDG Slovácké léto 2020

pátek 10.7.2020 od 18:30
Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště

O akci

Druhý víkend Slováckého léta odstartuje tato energická partička z Ustí nad Labem, kterou jsem měli možnost přivítat již v minulém roce a byla to velká show.

Do varu Vás dostanou skvělí muzikatní ze skupiny Best Of Rock, kteří za sebou mají letité zkušenosti na velkých pódiích.

Večer zakončí Jirka Bartas se s hity z celého světa.

Vystupující

UDG (CZ) – web

Více informací

Kompletní informace na www.slovackeleto.cz

Slovácké léto poprvé ve své třináctileté historii opouští Masarykovo náměstí a přeosuvá se do azylu Městského fotbalového stadionu.

Zakoupením vstupenky se návštěvník zavazuje dodržovat pravidla stanovené provozním řádem akce, který je dostupný na www.slovackeleto.cz.

Areál bude otevřen 30 minut před zahájením první kulturní produkce. Areál bude uzavřen ve 24:00 hodin.

Kapacita areálu je stanovena na 950 osob. Vstup do areálu je povolen přednostně osobám, které si zakoupily lístek v předprodeji. Zbylá kapacita areálu bude dostupná v prodeji na místě.

V rámci akce je používán bezkontaktní platební systém. Při vstupu si návštěvník zakoupí platební čip, na který nabije finanční kredit. Platební čip je možné využívat po celou dobu konání akce. Nevyčerpaný kredit je možné směnit zpět na peníze při opuštění akce, případně budou vráceny na uvedený bankovní účet prostřednictvím vyplnění informací v odkazu, který návštěvník obdrží při zakoupení čipu.

Prodej nápojů je realizován formou zálohovaných vratných kelímků. Kelímek je možné vrátit v prodejních stáncích, případně ve sběrných místech k tomu určeným, nebo si jej může návštěvník odnést jako suvenýr. Vrácení kelímků je možné v provozní době akce. Na osobu bude vykoupeno maximálně 5ks kelímků

Pořadatel