Předprodej je momentálně pozastaven, čekáme na nový termín.

Úplňková kakao ceremonie: kvantování, intuice a imaginace
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Úplňková kakao ceremonie: kvantování, intuice a imaginace

sobota 31.10.2020 od 18:00
RestartujSe, Brno

O akci

POZVÁNKA 10 MÍST

Srdečně vás zveme na další kakaovou ceremonii, jejímž záměrem je naučit se jak uvnitř sebe vytvořit takovou změnu, která se hned zrcadlí v okolní realitě. Co jsou to základy kvantování a jak pracovat s imaginací? Jak rozvíjet intuici a jaké techniky nám umožní přestat lpět? Touto ceremonií vás provede Chris Seraphie, která se věnuje rituálům skoro deset let a dokáže navodit velmi příjemnou transformační atmosféru.

NAUČÍME SE

Co je nevědomá sabotáž cílů?

Jaké techniky pomáhají rozvíjet intuici?

Jak to souvisí s mužskou a ženskou energií?

Jak zpracovat myšlenkové programy z našich rodin pomocí imaginace?

Jak nakvantovat realitu a vyladit sebe sama pomocí meditace?

PŘÍKLAD CO SI PŘENASTAVÍTE

 Naše osobnost se utváří z 80% do 6 let. Jako děti si nevědomě nastavíme naše vnitřní pravdy o realitě, které nás pak v životě doprovází a to nám může nevědomě sabotovat naše cíle. Příkladem je program "vždycky všechno zvládnu", který jsme možná odkoukali od jednoho z rodičů. Další rodové programy probereme na workshopu. ℹ Těšíme se s Chris z Fractal People i Kristy z RestartujSe.

🔻 O CHRIS SERAPHIE 🔻 www.instagram.com/chrisseraphie WEB: www.fractalpeople.com #rozvoj #intuice #ceremonie #meditace #kvantovani #workshop #zamer #brno #party #holisticky #energie #cesta #vztahy #zpev #hudba #muzika #aura #vize #sdileni #kruh #nlp #koucink #fractalpeople #vitalvibe #krystal #sebelaska #znameni