Předprodej byl ukončen

Vánoční večírek s Elegantním Českem a Pavlínou Kvapilovou
ONLINE / PŘEDNÁŠKA / TANEČNÍ PARTY / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní / Osobní rozvoj

Vánoční večírek s Elegantním Českem a Pavlínou Kvapilovou

pátek 27.11.2020 od 18:00
Google meet, Online

O akci

ELEGANCE V ČASECH KORONY - DÁMSKÁ VÁNOČNÍ PARTY ONLINE 

27.11.2020 

Trvání: 18:00- 21:00 hodin

Moderují: Kateřina Krobová, špičková česká make-up artistka a Pavlína Kvapilová, zakladatelka projektu Elegantní Česko, extředitelka divize ČT Nová média.

Obsah: jak se o sebe starat v časech covidu, jak se donutit pečovat o sebe i v době home-office, tipy na online schůzky, praktické rady ohledně denního líčení a stylingu (elegantní kombinatorika).

Následuje volná zábava online s drinkem! Připravte si něco dobrého k nakiousnutí a vínečko!

Těší se na vás členky spolku Podnikavých žen a organizátorky Ivča Beránková a Terka Všetečková!

Součástí akce je i překvapení, kde vám představíme nový vizuální styl od designérky Dariny Fialy!

Více informací

KATEŘINA KROBOVÁ se po studiu módního návrhářství vrhla na dráhu vizážistiky. Začínala jako přední make-up artist pro kosmetické značky Estée Lauder a Clinique. Poté se několik let věnovala líčení a módnímu stylingu pro film, módní editoriály a především celosvětové reklamní kampaně, jako například NIKE nebo AVG. Její práce se objevila v časopisech: Elle, Dolce Vita, Esprite, Esquire nebo ZEN. Spolupracuje s Image Academy, kde je spoluzakladatelkou. Kateřina je garantkou kurzů série Image, hlavní školitelkou a vytváří veškeré výukové materiály a prezentace.

PAVLÍNA KVAPILOVÁ - zakladatelka projektu Elegantní Česko, moderátorka a producentka, v minulosti působila například jako zpravodajka Českého rozhlasu v Bruselu, šéfka speciálů ČT24 či ředitelka divize ČT Nová média.