Předprodej byl ukončen

Webinář: Co víme o zabíjení? psychologické aspekty
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Co víme o zabíjení? psychologické aspekty

čtvrtek 11.3.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Dříme v každém z nás potenciál stát se vrahem? Kdy nastává bod zlomu, ve kterém běžná lidská agresivita přeroste do monstrózního aktu vraždy? Jakou motivaci musí mít člověk, jenž je schopný vzít život? Do jaké míry je tento skutek podmíněný jeho inteligencí, stavbou těla, pohlavím, rodinným zázemím či dobou, v níž žije? Může psychicky zdravý člověk zabít a může už dítě nést znaky budoucího vraha? Výklad mentální anatomie vraždy od jejího myšlenkového zárodku, přes realizaci až po následky, které zanechá na duši vraha, nám přednese známý psycholog a zkušený soudní znalec Anton Heretik. Přijďte se po jeho boku podívat do hlavy lidem, jimž v žilách namísto krve koluje zlo.

 

Prof. PhDr. Anton Heretik, CSc.

je popřední slovenský psycholog a soudní znalec specializující se na klinickou a forenzní psychologii. Cestu ke svému oboru si našel prostřednictvím beletrie a po absolvování studia psychologie na Filozofické fakultě Univerzity Komenského se na fakultu vrátil v roce 1985 jako pedagog. V současnosti tam působí jako profesor klinické psychologie. Mezi lety 1973 až 1985 působil jako klinický psycholog na Psychiatrické klinice Fakultní nemocnice v Bratislavě. Jako soudní znalec se již čtyřicet let zaměřuje na posuzování pachatelů násilné trestní činnosti. Napsal první česko-slovenskou vysokoškolskou učebnici forenzní psychologie, a kromě učebních textů publikoval desítky odborných studií a populárně-naučných knih z oblasti psychopatologie, psychodiagnostiky a psychoterapie. Zároveň s pedagogickou a vědeckovýzkumnou činností nadále působí jako klinický psycholog v soukromé poradenské praxi.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo        notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes          který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání          akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a       klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen                   poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem      internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde                    registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám               bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

                        

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi