Předprodej byl ukončen

Webinář: Gastrobyznys: Jak přežít v době krize
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Gastrobyznys: Jak přežít v době krize

sobota 27.2.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Obecně platí, že krize je příležitost v převleku. Podnikání v gastronomii během celosvětové pandemie ovšem spíše jak příležitost připomíná ruskou ruletu. Snaha udržet svůj byznys nad vodou, zachránit živobytí pro sebe a své zaměstnance a dodržovat vládní nařízení si vyžaduje nové úrovně nasazení, oběti a myšlení mimo vyježděných kolejí. Zatímco ve světě v houfech vznikají takzvané virtuální kuchyně, luxusní čínské restaurace nabízí obědová meníčka za lidové ceny, Holanďané staví restaurační bubliny a americká bistra se mění na obchody s potravinami, u nás se ve velkém montovaly terasy, otevírají se okýnka a naplno se rozjíždí take away. Jsou však takovéto pokusy o záchranu lukrativní pro chod podniku? Jaké novinky, postupy či technologie stojí za to implementovat do svého podnikání a jakým se raději vyhnout? Jak aktivizovat stálé zákazníky a oslovit nové, jak nastavit komunikaci a kam přesměrovat svou energii v těchto pohnutých dobách? Dá se zachránit gastrobyznys v malých městech a co s dobrodruhy, kteří se rozhodli podnikání v gastronomii rozběhnout právě teď? Zjistěte, jak přežít pandemii a dokonce prosperovat, v přednášce úspěšného gastropodnikatele a konzultanta, Oty Kóni! Dáme si rady a tipy na účinné strategie, zjistíme, co ve světě gastra funguje, a najdeme způsob, jak využít svou houževnatost a kreativitu na tvorbu správných rozhodnutí, díky kterým nás pandemie udělá silnějšími, než jsme byli před ní. Neodkládejte své plány, je třeba konat tady a teď!

 

Oto Kóňa 

je konzultant a podnikatel v gastrobyznysu, v němž úspěšně působí posledních 8 let. Na kontu má několik úspěšných projektů, jako síť burgráren Regal Burger, koncept prodejen hotdogů NYC Corner a nejnověji se věnuje projektu Slajs, jenž nabízí kváskovou pizzu. Studoval politický marketing na Masarykově univerzitě v Brně. Poslední roky poskytuje konzultace živnostníkům a malým podnikatelům. Aktuálně se věnuje projektu Tringelt, jímž spájí gastro komunitu s online prodejem. Je spoluautorem stránky Kompas pomoci, stál u zrodu portálu korona.gov.sk a bloguje ve FB skupině Pomáhame si – gastro v korone, kde se snaží pomoct podnikatelům v gastronomickém podnikání. Během pandemie s komunitou Slovensko.Digital vyvinuli nástroj Priznanie.Digital, který pomáhá živnostníkům při vyplňování daňového přiznání. Kromě podnikání se věnuje i přednáškové činnosti v rámci univerzitní půdy, konferencí a workshopů.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem. 

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde: bit.ly/OtazkyOdpovediCZ