Předprodej byl ukončen

Webinář: Sex a sexualita v psychosomatickém pojetí
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Sex a sexualita v psychosomatickém pojetí

pondělí 12.4.2021 od 18:00
Live stream, Online

O akci

Sexualita, intimita, psychika. Témata, o nichž se navzdory jejich formativnímu vlivu na náš život stále hovoří jen šeptem. Lidská sexualita přitom není jen projevem přirozeného rozmnožovacího pudu, je důležitou součástí vnímání naší identity, našich vztahů či světa ve všeobecnosti, je ztělesněním naší podstaty, principu mužnosti, ženskosti a jejich spojení. O biologických aspektech sexu a sexuality ví asi každý téměř vše, co se dá vědět, a o sociálních aspektech, tedy odrazu sexuality na intimitě a vztazích, většina lidí alespoň tuší. Jaký má však sex vliv na naši psychiku? Jak se projevuje v energetickém či spirituálním aspektu našich životů? Získejte celistvý pohled na oblast lidské sexuality! V přednášce klinické psycholožky Michaely Fialové si přiblížíme vliv sexu na celkové zdraví a imunitu člověka a zjistíme, že se o této oblasti můžeme dozvědět mnohem víc, než si běžně uvědomujeme. 

 

Mgr. Michaela Fialová

je klinická psycholožka a rodinná terapeutka s celostním a psychosomatickým zaměřením. Ve své praxi se věnuje psychoterapii, individuálnímu, párovému a rodinnému poradenství či psychologické diagnostice. Kromě studia psychologie na Univerzitě Karlově v Praze absolvovala vícero odborných kurzů, například o Rorschachově metodě nebo hypnoterapeutickém výcviku zaměřeném na konverzačně kooperativní přístup. Pracovala v psychiatrické léčebně, má zkušenosti se širokou škálou problémů a psychických poruch. Je spoluautorkou bestselleru Proč a jak psychosomatika funguje?.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 

— Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/OtazkyOdpovediCZ