Předprodej byl ukončen

Webinář: Současná japonská animovaná kinematografie
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Současná japonská animovaná kinematografie

středa 5.5.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Někdy filozofické, sem a tam humorné, občas emočně devastující, ale vždy do detailů promyšlené a vizuálně ohromující. Anime je jednoduše důkazem, že japonská představivost, kreativita a estetické cítění nemají na světě obdoby. Propadli jste mu i vy a toužíte se dozvědět, co se děje v zákulisí vašich oblíbených seriálů? Anebo vás tento fenomén zaujal a chtěli byste zjistit, kde s jeho sledováním začít? Ponořte se do kouzelných příběhů ze země vycházejícího slunce a navštivte světy vzdálené či vymyšlené v přednášce japanologa a nadšence Tadeáše Jojka! V jeho zábavném webináři se společně dozvíme, jaké žánry právě letí a jaké se postupně stahují do ústraní, kdo jsou nadějní režiséři, formující podobu současné anime scény, na které nové anime se skutečně vyplatí dívat, a zjistíme, že vášeň pro moderní anime nemusí končit jen u Naruta nebo Dragon Ballu!

 

Bc. Tadeáš Jojko

je bakalář japanologie, student mediálních studií na Metropolitní univerzitě v Praze a aktivní fanoušek všeho, co se týká Japonska, japonské kultury a anime. Ve svém volném čase píše články na téma anime, překládá anime pro překladatelskou zájmovou skupinu, kterou sám vede, přednáší na conech a tvoří videa na svém youtube kanálu Meon, týkající se témat spojených s anime, mangou, animací, Japonskem, Asií nebo hrami.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde