Předprodej byl ukončen

Výstava DemoGreen
PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / Byznys / Profesní

Výstava DemoGreen

23. – 24. června 2021 od 9:00
Letiště Vyškov, Vyškov

O akci

6. ročník Mezinárodní odborné výstavy inovativních technologií pro péči o zeleň, dřeviny a veřejné plochy

Výstava poskytne návštěvníkům komplexní pohled na veškeré činnosti související s péčí o zeleň a dřeviny a celoroční údržbou veřejných ploch a komunikací. Primárním záměrem výstavy je prezentovat stroje a technologie pro realizaci těchto činností, a to s důrazem na praktické ukázky strojů v přímém nasazení.

V rámci daného zaměření výstavy budou rovněž prezentovány společnosti dodávající např. profesionální ruční nářadí a pracovní oblečení nebo poskytující odborné poradenství apod.

Již v minulém ročníku se rozšířilo zaměření naší výstavý také na malou stavební mechanizaci a kompaktní užitková vozidla, přívěsy a vleky. To znamená na takové stroje a vybavení, které potřebuje potřebují ke své práci jak profesionální zahradníci a realizátoři, tak správci veřejných prostor a komunikací, technické služby apod.

Speciální stroje a novinky

Kromě standardní prezentace širokého portfolia profesionální techniky Vám na výstavě budou i v rámci 6. ročníku předvedeny speciální stroje, které nejsou běžně k vidění. Opět se budeme snažit Vám představit zajímavé novinky a atypické stroje přímo v pracovním nasazení.

Doprovodný program

Aktuálně pro Vás připravujeme ucelený doprovodný program, sledujte naše stránky pro další podrobnosti.

Více informací

Místo konání výstavy

Sportovní letiště Vyškov se nachází vedle hlavního komunikačního tahu Brno – Olomouc s napojením na dálniční síť směr Praha, Bratislava a Zlín. Zajištěna je tak pohodlná dostupnost ze všech hlavních směrů. Na návštěvníky pak čeká profesionálně připravené zázemí (občerstvení, sociální zařízení, navigační prvky výstavních ploch aj.). Areál rovněž poskytuje adekvátní prostor pro bezproblémové zaparkování.

Při příjezdu na výstavu prosím sledujte navigační ukazatele pro správný vjezd do areálu letiště, jedná se o první vjezd při příjezdu směrem od Vyškova.