Předprodej byl ukončen

Architektky: Předávání zkušeností s Reginou Loukotovou
PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní / Osobní rozvoj / Umění – Design

Architektky: Předávání zkušeností s Reginou Loukotovou

čtvrtek 9.9.2021 od 18:00
ARCHIP, Praha

O akci

Srdečně zveme na další z mentoringových událostí pro max. 15 účastníků*ic, které pořádá ženská profesní komunita Architektky. Tentokrát jako mentorku přivítáme Ing. arch. Reginu Loukotovou, Ph.D., zakladatelku a rektorku první soukromé vysoké školy architektury v České republice, ARCHIP, spoluzakladatelku ateliéru GEM architects a absolventku Fulbrightova programu.

Téma našeho setkání bude Bát se, nebo se nebát?

Reginina vize pro ARCHIP vznikla z touhy proměnit zastaralý systém architektonického vzdělávání v České republice, přinést studentům*kám nové vzdělávací metody a profesní rozvoj. To vyžaduje jistou dávku odvahy, obzvlášť v tuzemském prostředí. Doporučujeme rozhovor, který vedla Milota Sidorová pro WPS: 

http://www.wpsprague.com/interview_cz/reginaloukotovacz

 

 

Oficiální část mentoringu 18:00-19:00, poté následuje neformální část a networking, předpokládaný konec v 19:30. Prosíme o dochvilnost. 

Dresscode: Business-casual

Můžeme zajistit hlídání dětí během oficiální části. Před zakoupením lístku nás, prosím, kontaktujte na e-mailu architektky.info@gmail.com

Finanční aspekt setkání by neměl být důvodem se nezúčastnit. Na každý mentoring nabízíme několik stipendií. V případě zájmu nás neváhejte oslovit na architektky.info@gmail.com.

Dodržujeme platná hygienická opatření, na místě bude k dispozici desinfekce a formuláře s čestným prohlášením (absolvovaný antigenní test v uplynulých 72 hodinách/absolvovaný PCR test v uplynulých 7 dnech/prodělání nemoci COVID-19 v uplynulých max. 90 dnech/uplynulých min. 21 dnů od první dávky očkování).

 

zdroj fotografie: CAMP, archiv Reginy Loukotové