Předprodej byl ukončen

Nachmelenej pochoďák 2021
FESTIVAL / KONCERT / PŘEDNÁŠKA / ZÁBAVNÍ PARK / Cestování / Outdoor / Gastro / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Pop, Rock

Nachmelenej pochoďák 2021

sobota 24.7.2021 od 10:00
Obecní park, Bílá Třemešná

O akci

Nachmelenej pochoďák - LETOS POUZE PŘEDPRODEJ 

pátý ročník ochutnávek pivních speciálů doprovázený výstupem na horu Zvičinu. Start v centru Bílé Třemešné u Dvora Králové nad Labem mezi 10. a 13. hodinou 24. 7. 2021


10 kilometrů
Desetikilometrový okruh překrásnou krajinou Podkrkonoší. Výstup na horu Zvičinu doprovázený ochutnávkou osmi piv z osmi minipivovarů po celé republice. Na celé trase vás budou doprovázet krásné výhledy na Krkonoše, Orlické hory a Český ráj. Na Zvičině můžete navštívit rozhlednu.

8 pivních stylů
Každé pivo, které na trase ochutnáte, se řadí k jinému pivnímu stylu a vaří ho v jiném pivovaru. Vedle klasických českých ležáků (Lager) tak budete moci ochutnat i piva svrchně kvašená, tedy Ale. Pivovary a jednotlivá piva jsme pečlivě vybrali v rámci celé republiky, ale i zdejšího regionu.

kapely a kvíz
Na pochoďáku vystoupí několik hudebních seskupení různých žánrů, které vás jistě pobaví, konkrétně:

Brouci Band - The Beatles Revival (nejlepší Beatles revival s Evropě)

The Deep Six

Green Day Revival

EKG Blues

Trasou vás bude provázet zajímavý pivní kvíz a informační tabule o místních zajímavostech.

 

Kromě výborných piv, krásné trasy, hudby a nabytých poznatků se můžete těšit na bohaté občerstvení zahrnující grilované kýty, kotlíkový guláš, či vegetariánské pochoutky. Občerstvení bude čekat také na trase v místních restauracích - Restaurace U Šmídů, Hotel Lázně pod Zvičinou a Raisova Chata na Zvičině. Na akci bude možné stanovat. Prostor pro stany bude vyznačen. Trasu lze absolvovat s kočárkem, bude vyznačena trasa s lehčím terénem.