Předprodej byl ukončen

#suHR webinář: Recruitment data
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

#suHR webinář: Recruitment data

čtvrtek 23.9.2021 od 18:00
Zoom, Online

O akci

Recruitment data

Na webináři se zaměříme na to, jak zpracovávat recruitment data pro operativní ale i strategické potřeby, kde všude data k recruitmentu najít, jak s nimi pracovat a na co se dívat.

 

Co se na webináři dozvíte? 

  • Jaké metriky sledovat
  • Jak často a v jaké podobě tvořit reporty
  • Data z ATS
  • Data mimo ATS: NPS kandidátů, Google analytics kariérní stránky
  • Jak na data flows – odkud kam data tečou a jak je propojit
  • Tipy a triky – názvosloví, omezení dat - co nevyčtu, over-interpreation

 

O řečnicích

Michaela Höferová

Michaela se v HR světě se pohybuje již 6. rokem. Svou kariéru začala v Kanadě na HR/Account Management pozici, kde působila 3 roky, potom si zkusila roli researchera na Novém Zélandě a nyní již 3. rokem je součástí Recruitment týmu v Kiwi.com. Poslední rok se Michaela věnuje spolupráci skolegyní Pavlínou v rámci RecOps týmu, kde pracuje na vyřešení různých problémů, reportů, a procesů jako je automatizace Hiring Requestů, optimalizace procesů, stavění modelů, dashboardů a reportů s HR daty a mnoho dalších.

 

Pavlína Schuster

Pavlína pracuje na pozici Recruitment Analyst v Kiwi.com. Původně  začínala v Community Teamu, který stojí za engineering komunitou code.kiwi.com. Jeden z jejích hlavních úkolů bylo zpracování dat pro komunitní účely. Po roce jsem se přesunula na současnou pozici do nového týmu recruitment operations, kde spolu s Michaelou řeší šechny operativní i projektové části recruitmentu.

 

Těšíme se!

 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.