Předprodej byl ukončen

Webinář: Marek Herman: Pravidla nejsou povidla
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Marek Herman: Pravidla nejsou povidla

pondělí 22.11.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Dobrá výchova dnes už není pravidlem. Právě naopak, různé moderní knihy o rodičovství už pravidla, příkazy nebo zákazy úplně zatracují na úkor uvolněnějšího rodinného přístupu. Jak je možné, že se pravidla z rodičovství postupně vytratila a proč je tomu tak? Mohou mít ve výchově své místo i dnes? Jaká pravidla by neměla chybět v každé rodině a jak zabezpečit jejich dodržování a nestát se při tom tyranem? Osvojte si základy výchovy podle pravidel v edukativní online přednášce známého lektora Marka Hermana! Ten nám s jemu typickým zasvěceným stylem objasní, že pravidla mohou posloužit jako oporná kostra zdravého rodinného života a prevence zbytečných výchovných problémů. Přiblížíme si také odlišné způsoby, jimiž na výchovu pohlížejí ženy a muži a vysvětlíme, proč je tak moc důležité, aby máma a táta drželi pohromadě.

 

PhDr. Marek Herman 

je uznávaný český pedagog a lektor. Vede oblíbené semináře o seberozvoji, sebepoznávání a o výchově dětí, hlavně v období předškolního věku. Vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a působil jako externí pracovník na Katedře rekreologie Fakulty tělesné výchovy Univerzity Palackého v Olomouci a také na Vysoké škole ekonomické v Praze. Je autorem publikace Najděte si svého marťana, jež přináší svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Kniha se stala bestsellerem mezi rodiči a pedagogy a je označována za pozvánku do dětské psychiky.

 

Rádi bychom dopředu nasbírali otázky, kterým se bude Marek Herman během přednášky věnovat. Proto neváhejte a napište svůj dotaz prostřednictvím tohoto odkazu: Pravidla nejsou povidla

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.
  • Do webináře se lehce připojíte prostřednictvím kódu z vaší zakoupené vstupenky.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat.
  • Live stream webináře se vysílá přímo ve vašem internetovém prohlížeči na platforme Tootoot. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • Po odvysílání webináře vám bude po dobu 7 dní okamžitě k dispozici jeho záznam na stejné webové adrese s totožným přístupovým kódem.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha