Předprodej byl ukončen

Hedvábná mandala - Workshop
PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj / Umění

Hedvábná mandala - Workshop

sobota 12.3.2022 od 13:00
Helen Soul, Olomouc

O akci

Malováním k relaxaci a vnitřnímu míru.

Objevte pod vedením Hanky Jakubíčkové sílu malování mandal, které lidstvo objevilo už před 30 000 lety.

Výtvarnice Hanka Jakubíčková se zaměřuje na malování mandal na hedvábí. Z workshopu si tedy odnesete nejen vyrelaxovanou duši, ale i vlastní obrázek na jemné látce. Myslíte si, že neumíte malovat? Přesvědčíme vás o opaku, s Hankou si zvládne namalovat mandalu i úplny začátečník. 

 

Mandala, ( neboli kolo, kruhový obrázek nebo léčivý kruh), je symbolem obrazu Vesmíru, její kruhovitý tvar s jasně stanoveným středem dobře známe i z přírody, letokruhů stromů, spadené kapky do vody, kulatého měsíce nebo slunce..

Staňte se alespoň na jedno odpoledne součástí této kruhovité nekonečné jednoty a dopřejte si pár hodin terapie a souznění sami se sebou

 

CO S SEBOU? Nic nepotřebujete, vše tu pro vás bude nachystané, včetně občerstvení a ochutnávek z Bistra Helen. Vezměte si akorát oblečení, které vám nevadí si zašpinit od barev. 

 

CO SI ODNESETE? Krásný obrázek a mír v duši. 

 

TIP NA DÁREK! Využijte našich speciálních dárkových poukazů a věnujte zážitek a terapii v jednom. 

 

Více informací

INSPIRUJÍCÍ PROSTOR PRO SPOLEČNÉ ZÁŽITKY A PŘÁTELSKÁ SETKÁVÁNÍ

Kdy naposledy jste opravdu potěšili svou mysl? V Helen nám záleží nejen na tom, co jíte, ale i na tom, jak se cítíte. Přijďte se k nám naučit něco nového, osobně se rozvíjet nebo se jen pobavit. Kaž dý nový zážitek vás posune dál. Ať už si náš salonek pronajmete pro svou vlastní akci, nebo se přijdete zúčastnit jako host, vždy se můžete těšit na skvělé občerstvení z našeho bistra a zcela unikátní zázemí, ve kterém se každé pracovní i přátelské setkání promění v nezapomenutelný okamžik.

Každý měsíc se u nás můžete těšit na zajímavé

  • PŘEDNÁŠKY A BESEDY
  • WORKSHOPY
  • ŠKOLENÍ
  • KURZY

A my v HELEN se těšíme na vás!