Předprodej byl ukončen

#suHR webinář: Employee Experience v hybridním prostředí
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

#suHR webinář: Employee Experience v hybridním prostředí

čtvrtek 27.1.2022 od 18:00
Zoom, Online

O akci

O akci

Employee Experience v hybridním prostředí

V posledních dvou letech nejedna organizace přešla do remote či hybridního modelu fungování. Na webináři se společně podíváme na to, jak podpořit zaměstnaneckou zkušenost právě v takovém prostředí, které přináší spoustu nečekaných překážek a je třeba v něm tradiční "office-first" přístup k zaměstnanecké zkušenosti pozměnit. Nasdílíme si konkrétní příklady napříč zaměstnancovou cestou organizací. Podíváme se například na onboarding, interní komunikaci, efektivní spolupráci nebo posilování vztahů a budování důvěry v týmu.

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme? 

  • Jaké nástrahy takové nastavení firmy přináší a jak na ně
  • Jaké nástroje vám v remote či hybridním prostředí pomohou
  • Tipy na drobnosti, které můžete implementovat hned i bez velkého rozpočtu
  • Jak na efektivní komunikaci a spolupráci
  • Jak ve fully-remote nebo hybridním prostředí pečovat o kulturu

Pro koho je webinář vhodný?

Začátečníci a mírně pokročilí, People Ops Specialisté/Generalisté, Employee Experience Specialisté, vlastně víceméně kdokoliv, kdo ve své organizaci téma employee experience v remote či hybridním prostředí řeší a chce získat (případně sdílet) inspiraci.

O řečníkovi:

Lucie Zajíčková

Lucie se v HR pohybuje v různých prostředích již od studia vysoké školy, tedy téměř 8 let. Baví ji budování různorodých týmů a komunit a spoluvytváření silné firemní kultury, v poslední době v remote nebo hybridním prostředí. Lucie své zkušenosti získávala v rozličných prostředích a organizacích jako je rychle rostoucí start-up Productboard, e-commerce společnost ZOOT nebo civic-tech neziskovka Česko.Digital. Momentálně působí jako Head of People v Kiitos Technologies, nizozemsko-palestinském remote-first startupu.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam!

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.