Předprodej byl ukončen

Honza Křížek + The Complication
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Honza Křížek + The Complication

pátek 25.2.2022 od 20:00
MC Kotelna, Litomyšl

O akci

20.00 open 
20.15 The Complication
21.15 Honza Křížek + afterpárty

Honza Křížek konečně živě s kapelou v Kotelně! Jako support se představí The Complication z Jablonného nad Orlicí.

Honza se svou nadupanou kapelou představí své poslední album „REVOLUCE", které vyšlo 17. září 2021. Skladbám dominuje razantnost a do popředí se dostávají kytarové riffy společně s charakteristickou dikcí Honzy. Těšit se můžete na poctivý crossover, rap rock a také na vybrané písně z repertoáru „Walk Choc Ice“. Hit „Rejdit“ chybět samozřejmě nebude!
První singl se stejnojmenným názvem „REVOLUCE“ můžete zhlédnout zde:
www.youtube.com/watch?v=rB5271Ay6kQ

Honza Křížek je český zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista a producent, který se už od dětství věnuje hudbě. Po absolvování konzervatoře založil společně se svým bratrem jednu 
z nejpopulárnějších crossoverových kapel 90. let, „Walk Choc Ice“, která vystoupila v rámci koncertů takových hudebních veličin jako „Rage Against The Machine“, „Faith No More“, „David Bowie“ nebo „Robert Plant a Jimmy Page“. Po ukončení činnosti kapely pokračuje Honza Křížek coby sólový umělec, spolupracoval na řadě hudebních projektů s českými a zahraničními osobnostmi a skupinami, mezi které patřili Ivan Král, David Koller, Miro Žbirka nebo Radim Hladík (Blue Effect).
 

Vystupující

Jan Křížek (CZ) – web / fb

Více informací

Oficiální stránky: www.honzakrizek.cz
Facebook: www.facebook.com/honzakrizekfcb
Instagram: www.instagram.com/honzakrizek