Základy Low Carb vaření
pondělí 30. 5. 2022 od 17:00Bistro Helen, Olomouc
Předprodej byl ukončen
Zajímá vás Low Carb stravování a nevíte jak začít❓
Nebo už jste se do toho pustili, ale ocenili byste rady a tipy❓
V Bistru Helen se Low Carb stravování věnujeme každý den.
Připravujeme teplá jídla, ale i svačinky a dezerty do vitrínky tak, abychom vyhověli strávníkům tohoto výživového směru v průběhu celého dne.
Na našem LC workshopu vám ukážeme, že takto zvolené stravování nemusí být vůbec složité. Naopak je plné nových chutí a kombinací. Vysvětlíme vám základy a naučíme jednoduché recepty tak, abyste mohli hned začít!
Naučíme vás 5 druhů pokrmů včetně dezertu i pečiva, probereme základy teorie i seznam vhodných potravin.
Navíc vše budete moc na místě ochutnat 😋
INSPIRUJÍCÍ PROSTOR PRO SPOLEČNÉ ZÁŽITKY A PŘÁTELSKÁ SETKÁVÁNÍ
Kdy naposledy jste opravdu potěšili svou mysl? V Helen nám záleží nejen na tom, co jíte, ale i na tom, jak se cítíte. Přijďte se k nám naučit něco nového, osobně se rozvíjet nebo se jen pobavit. Kaž dý nový zážitek vás posune dál. Ať už si náš salonek pronajmete pro svou vlastní akci, nebo se přijdete zúčastnit jako host, vždy se můžete těšit na skvělé občerstvení z našeho bistra a zcela unikátní zázemí, ve kterém se každé pracovní i přátelské setkání promění v nezapomenutelný okamžik.
Každý měsíc se u nás můžete těšit na zajímavé
A my v HELEN se těšíme na vás!
CHEF'S TABLE POP UP - 17. května od 16:30, Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín