Předprodej byl ukončen

Divine Festival
FESTIVAL / KONCERT / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální

Divine Festival

19. – 21. srpna 2022 od 15:15
Areál Zahrada, Hořice

O akci

Minulý a první ročník festivalu se náramně vydařil. Zaměřili jsme pozornost na nastavení své mysli, otevřeli brány svého potenciálu a na energetické úrovni jsme uzdravili a doléčili vše, co bylo třeba.

Letos přecházíme do hmoty. Vnímáme, že je tu i tělo, které si zasluhuje naší péči. A tak je letošní festival převážně zaměřený na pohyb a práci s naší fyzickou schránkou. Naučíme se vnímat svou esenci skrze naše tělo.

Budeme cvičit jógu, aktivně pracovat s dechem a přiblížíme si Wim Hofovu metodu. Vyzkoušíte si čchi-kung, pilates, slackline i tanec a žonglovací dovednosti.

Vedle mnoha pohybových workshopů, kterých se můžete zúčastnit, Vás čekají přednášky o zdravém životním stylu, pěstování vlastních potravin nebo jak využívat přírodu a rostliny k léčení.

Část výtěžku z festivalu, stejně jako minuly rok, poputuje na pralesní školu v Ekvádorské jungli. 

Můžete očekávat oblíbenou Kakaovou ceremonii ve spojení s ecstatic dance. Bude přiležitost absolvovat rituál v potní chýši, Temazcal.

A pokud s láskou tvoříte a máte co nabídnout, budeme rádi, když se i Vy s “Vašimi produkty” stanete součástí našeho setkání 

Záměrem a posláním Divine festivalu je otevřít a naladit se na témata udržitelnosti, přírody, čistoty, vitality, života, obnovy, podpory, soužití a sdílení.

Chcete-li se zapojit s workshopem, vystoupením nebo jinou aktivitou, pište na FB Karolína Caroline nebo na e-mailovou adresu divinefestival.cz@gmail.com

Také hlásíme otevřená místa pro dobrovolníky, kterých bude letos potřeba určitě více 

Další informace najdete na fb: Divine Festival

Těšíme se na vás