Předprodej byl ukončen

Koko Comedy + 1 (stand-up)
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Koko Comedy + 1 (stand-up)

sobota 2.7.2022 od 18:30
Kolejní nádvoří, Uherské Hradiště

O akci

Dovede si představit léto bez smíchu?

Proto smích nesmí chybět ani na Slováckém létě a to v to nejčistším možném žánru. Poprvé se v rámci festivalu plného sportu a kultury představí stand-up comedy.

Pravidla standupu jsou jednoduchá. Je tam jen komik, mikrofon a potřeba rozesmát diváky. Komici k tomu nevyužívají žádných rekvizit, jsou to jen oni a vy. Do Uherského Hradiště dorazí ostřílená trojice ve složení Adam Balažovič, Lucie Macháčková a Kateřina Hašková. Tu místní dobře znají, protože se zároveň už poněkolikáté zhostí také moderování Slováckého léta. Spolu s kolegyní Lucií Macháčkovou tvoří humorné duo Koko Comedy. Nejenže baví lidi naživo, ale také se můžete pobavit u jejich kanálu na YouTube (https://www.youtube.com/c/KokoComedy). S vystupováním mají bohaté zkušenosti po celé republice, vidět jste je mohli ale také na internetu či v televizi v pořadu Comedy Club.

Obě holky jsou Moravačky jako hrom a ukážou vám, zač je toho humor.

Mluví o všem a bez tabu.

Podpoří je také jediný muž sobotní show - Adam Balažovič. Ačkoliv pochází z jižních Čech, miluje víno a také historii. Přijďte si užít show, která si dává za cíl jediné - rozesmát vás.

Pozor, vystoupení není vhodné pro děti do 15 let.

Pořadatel