Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Jak využít nastavení kompetencí v HR procesech
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

SUHR webinář: Jak využít nastavení kompetencí v HR procesech

středa 22.6.2022 od 17:30
Zoom, Online

O akci

Jak využít nastavení kompetencí v HR procesech

Kvalitní zpracování kompetencí a kompetenční matice využijete v HR procesech, jako je nábor, onboarding, zaškolení nebo rozvoj a hodnocení zaměstnanců. Na konkrétních příkladech vám ukážeme, jak kompetenční matici připravit a jak s ní pracovat v dalších uvedených oblastech, abyste si nejen usnadnili práci, ale hlavně, aby to mělo co největší přínos pro firmu, manažery i zaměstnance. Upozorníme vás na úskalí, na která můžete jako HR narážet a jak s tím pracovat. Rychlé zaučení nováčků, jednoduchý plán rozvoje a jednoznačné hodnotící pohovory jsou jen částí benefitů, které kompetenční matice přináší.

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme?

  • jak má kompetenční matice vypadat, v jaké formě může být a co má obsahovat (vs. job description)
  • její praktické použití pro onboarding, rozvoj i hodnocení
  • kdo jí má připravit a pracovat s ní (HR vs. manažeři)
  • reálné zkušenosti (co je obtížné, jaká rizika hrozí, jak s tím pracovat)

 

Pro koho je webinář vhodný?

Pro HR managery, HR specialisty, HR Business Partnery a další, ale i pro neHR manažery, kteří pracují aktivně se svým týmem. 

 

O řečníkovi:

Renata Novotná

10 let vedla různě velké týmy na lokální i mezinárodní úrovni v korporátním prostředí. Od roku 2016 je na volné noze a pracuje primárně s malými a středně velkými firmami, kde jsou manažerské dovednosti nejvíce zanedbané a zároveň jejich efekt největší. Celkově jim pomáhá nastavit funkční systém práce. Jak procesně-projektovou rovinu, tak rovinu kompetenční i komunikační. Jedno bez druhého totiž nefunguje. Zpětnou vazbu používá aktivně celou svou kariéru. Vnímá ji jako naprostý základ mezilidské komunikace. Poslední 3 roky se jí věnuje intenzivně a školí ji také ve firmách v rámci rozvoje manažerů a delegování.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam! 

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.