Degustační večer s Romanem Paulusem - Sváteční menu
čtvrtek 8. 12. 2022 od 18:00Bistro Paulus, Olomouc
Předprodej byl ukončen
Udělejte si tu správnou pohodu a klidnou večerní zastávku v předvánočním shonu. Šéfkuchař Roman Paulus pro vás připravil zajímavé sváteční menu, které potěší laika a nadchne milovníka dobrého jídla. Kromě jiného se můžete těšit na humří polévku s armagnacem nebo jelení hřbet. Svátečnímu menu poskytnou důstojný doprovod vybraná italská vína.
Menu na degustační večer
----
Amuse bouche
Lobster Prosecco
----
Tatarák z lososa, marinovaná ředkev, sezamový dresink
Gavi La Rocca DOCG, Coppo, Piemonte
----
Humří polévka s armagnacem
Vermentino Torresaline Maremma DOC, Spiaggiole, Toscana
----
Volská oháňka, lanýžová kaše
Pinot Nero DOC, Cantina Kurtatsch, Alto Adige
----
Jelení hřbet, červená řepa, pohanka
Ripasso della Valpolicella Classico DOC, Monte del Frá, Veneto
----
Čokoládovo- ořechový nákyp
El Azíz Vendemmia Tardiva IGT, Cantine Fina, Sicilia
Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.
O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.
Škola grilování s Romanem Paulusem - 5. června od 17:00, Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín
Škola vaření s Romanem Paulusem - Itálie - 25. září od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc
Škola vaření s Romanem Paulusem - Mexiko - 22. října od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc
Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřina a drůbež - 12. listopadu od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc
Škola vaření s Romanem Paulusem - Vánoční menu - 3. prosince od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc