Degustační večer s Romanem Paulusem - menu Grandhotelu Pupp
JÍDLO / NÁPOJE

Degustační večer s Romanem Paulusem - menu Grandhotelu Pupp

čtvrtek 20. října od 18:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenka do mobilu
Cena 2 090 Zobrazit ceny

Zaplatit můžeš kartou, převodem, PayPalem nebo Apple Pay

předprodej končí 19. října

Základní cena

Základní cena 2 090 Kč Koupit
Menu vč. vinného párování 2 690 Kč Koupit

Zaplatit můžeš kartou, převodem, PayPalem nebo Apple Pay

O akci

Karlovarský Grandhotel Pupp je vyhlášenou gurmetskou destinací a ikonou mezi designovými historickými hotely v České republice i střední Evropě. A právě jeho šéfkuchaře, zkušeného Ondřeje Korába, pozval do svého bistra Roman Paulus.

Nenechte si ujít příležitost ochutnat pětichodové menu, které společně připraví dva mistři kuchařského umění. Ve vinném doprovodu můžete ochutnat i vína z Chateau Escot v Bordeaux, které patří do olomoucké skupiny Redstone.

 

Degustační menu Grandhotelu Pupp

Amuse bouche 
Prosecco Lobster DOC, Veneto

---

Mušle sv. Jakuba / okurkový kečup / grilovaná okurka
Chablis AOC 2021, Domaine des Hâtes

---

Dýňová polévka s kardamomem a kokosovým mlékem
Les Sorbiers Escot Rosé 2020, Medoc

---

Farmářské kuře s lanýži 
Foret Escot AOC 2016, Medoc

---

Treska v cideru / slávky / chard
Menetou Salon Blanc AOC 2020, Philippe Gilbert

---

Pupp dort s meruňkovým kaviárem
Chateau d´Armajan des Ormes 2016, Sauternes

 

 

Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.