Škola vaření s Romanem Paulusem - Jarní menu s chřestem
JÍDLO / NÁPOJE, OSOBNÍ ROZVOJ

Škola vaření s Romanem Paulusem - Jarní menu s chřestem

středa 19.4.2023 od 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenka do mobilu
Cena 3 290 Zobrazit ceny

Zaplatit můžeš kartou, převodem, PayPalem nebo Apple Pay

předprodej končí 18.4.2023

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3 290 Kč Koupit
Kurz vaření se zástěrou 3 690 Kč Koupit

Zaplatit můžeš kartou, převodem, PayPalem nebo Apple Pay

O akci

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v jarním kurzu na čerstvou zeleninu a chřest. 

Můžete se těšit na chřestový krém, chřest s lososem a holandskou omáčkou nebo salát se smaženým chřestem a další.

 

Kromě konkrétních receptů si odnesete také řadu cenných tipů, které Roman Paulus.

V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné čtyřchodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

 

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

 

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.