Škola vaření s Romanem Paulusem - Ryby a mořské plody
JÍDLO / NÁPOJE, OSOBNÍ ROZVOJ

Škola vaření s Romanem Paulusem - Ryby a mořské plody

středa 17.5.2023 od 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenka do mobilu
Cena 3 290 Zobrazit ceny

Zaplatit můžeš kartou, převodem, PayPalem nebo Apple Pay

předprodej končí 16.5.2023

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3 290 Kč Koupit
Kurz vaření se zástěrou 3 690 Kč Koupit

Zaplatit můžeš kartou, převodem, PayPalem nebo Apple Pay

O akci

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na čerstvé ryby a mořské plody. 

Můžete se těšit na Bouillabaisse, mořského vlka v solné krustě nebo na krevety s česnekem a chilli. Na závěr bude sladká tečka.

 

Kromě konkrétních receptů si odnesete také řadu cenných tipů, které Roman Paulus.

V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné čtyřchodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

 

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.