Předprodej byl ukončen

Jiří BŘEZÍK - autorský recitál
DIVADLO / KONCERT / SHOW / VYSTOUPENÍ / VÝSTAVA / Představení / Hudba – Pop / Stand-up / Talk show / Umění

Jiří BŘEZÍK - autorský recitál

sobota 22.10.2022 od 19:30
Divadlo Bez Hranic, Praha

O akci

V komorním prostředí nuselského Divadla bez hranic se letos zkusím vrátit k tomu úplnému počátku... K tomu tvaru, jakou má písnička, když ji napíšu.

A když už takhle dorazím jen s kytarou a klávesy, dojde i na písničky těch, od kterých jsem se učil, jak se to píše.

Těším se na každého z Vás!

Více informací

Jiří Březík je profesionální hudební skladatel, textař a zpěvák. Jeho tvorba je nejvíce spojená s Hanou Zagorovou, pro kterou napsal např. písně Je naprosto nezbytné, Za každou chvíli s tebou platím, Navěky zůstane pouze čas a bezmála dvě desítky dalších. Jako zpěvák kapely BoomBand! Jiřího Dvořáka účinkoval v populárním TV pořadu Máme rádi Česko. Jeho jméno najdete na bookletech alb Karla Gotta, Heleny Vondráčkové, Daniela Hůlky, DASHY, , Michala Davida, Moniky Absolonové, Lucie Vondráčkové a mnoha dalších, kterým zpíval nebo vymýšlel vokály.

S Pavlem Vítkem alternoval roli krále Ludvíka XIII v muzikálu Tři Mušketýři. Zpíval i roli kněze v muzikálu Dracula či roli faráře Skotnicy v muzikálu Golem. V předních pražských muzikálových divadlech působí jako vokalista či sbormistr a budoucí zpěváky učí na pražské konzervatoři, jak vkusně a správně interpretovat písničky...

Hudební zkušenosti z těch nejvyšších pater české populární hudby jsou v případě Jiřího Březíka tou nejlepší zárukou, že koncert bude mít odpovídající uměleckou úroveň.

Za Bohemia Musical s.r.o. Vás na něj tímto srdečně zvu.

Jiří Pek, manažer Jiřího Březíka

Pořadatel