Předprodej byl ukončen

 SUHR webinář: Kompetenční modely v HR
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

SUHR webinář: Kompetenční modely v HR

úterý 6.12.2022 od 17:00
Zoom, Online

O akci

Jak efektivně pracovat s kompetencemi v HR 

Ve světě HR se o kompetencích a kompetenčních modelech hodně mluví, ale v realitě ne každá firma s kompetencemi pracuje a využívá je tak, jak by mohla. Existují společnosti, které mají detailně a smysluplně definovány jak celé kompetenční modely, tak i jednotlivé kompetence pro různé úrovně a funkce. Jsou ale také firmy, které kompetenční modely bez rozmyslu přejímají od svých zahraničních centrál. Setkáváme se i se společnostmi, které kompetenční modely nepoužívají, což jim komplikuje různé HR procesy. Ve webináři se podíváme nejprve co vůbec jsou kompetence a jaký mají význam. Seznámíme se s tvorbou kompetencí a kompetenčních modelů a také si je prakticky vyzkoušíme.

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme? 

  • Co to jsou kompetence
  • Jaký je význam kompetencí v HR
  • Co je to kompetenční modelování a kompetenční modely a proč se používají.
  • Ukázka příkladů kompetenčních modelů 
  • Návrh vlastního kompetenčního modelu s praktickým využitím do budoucna 

 

Pro koho je webinář vhodný?

Webinář je vhodný pro začátečníky, kteří začínají svojí karieru a mírně pokročilé účastniky, kteří by si chtěli své znalosti prohloubit. 

 

O lektorce:

Dagmar Klimtová 

Dagmar Klimtová se pohybuje v oblasti talent managementu více než 20 let. Nejdříve vedla velký tým client service v mezinárodní reklamní agentuře a poté se na pozici HR ředitelky začala systematicky zabývat rozvojem lidí. Nyní již přes 7 let působí jako coach, consultant a mentor a pomáhá individuálním i firemním klientům. Zajímá ji lidský potenciál a jak jej smysluplně rozvíjet a využívat. K tomu jí v posledních dvou letech pomáha metodologie a psychodiagnostické nástroje společnosti SHL, které vnímá jako nejprogresivnější ve svém oboru. Kompetence a kompetenční modely k těmto nástrojům patří.