Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Jak kvalitně připravit AC a DC
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

SUHR webinář: Jak kvalitně připravit AC a DC

středa 1.3.2023 od 18:00
Zoom, Online

O akci

Jak kvalitně připravit assessment a development centrum

Assessment a development centra mají nepřeberné množství podob a společně se podíváme na to, kdy a jaké využít. Připravujete AC nebo DC nebo o nich uvažujete? Pak je webinář právě pro vás!

Společně projdeme jednotlivé kroky při přípravě, realizaci a vyhodnocení assessment a development center. Ukážeme si pohled na AC/DC, který je založený na datech, struktuře a využívání metodologie tak, abychom zvýšili kvalitu připravovaného programu a jeho výsledek nám pomohl udělat dobré rozhodnutí. V rámci webináře si také řekneme, z čeho se mohou skládat, kolik modelových situací mají mít obsaženo a zda je vhodné je doplnit ještě o další zdroj informací. Představíme si strukturovaný přístup k přípravě, realizaci i vyhodnocení a to tak, abychom se na základě sesbíraných informací dokázali snadno rozhodnout a svá rozhodnutí obhájit.

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme?

  • Jaký je rozdíl mezi assessment a development centry (AC/DC), kdy kterou variantu využít a jak s nimi pracovat
  • Jak lze AC/DC realizovat i v online prostředí
  • Na co nezapomenout a na co si dát pozor při přípravě a realizaci
  • Jak se neztratit při vyhodnocování a jak s výsledky dále pracovat

Pro koho je webinář vhodný?

Pro juniory, kteří se nějakým způsobem s tématem už setkali. V informacích se však neztratí ani úplní začátečníci. 

O řečníkovi:

Anna Pecková je psycholožka působící v oblasti psychologie práce a organizace. Svou kariéru začínala v kariérním centru a následně působila postupně ve dvou firmách na interním HR. Aktuálně je konzultantkou společnosti SHL a posunula se tím do externího poradenství. Při všech svých pracovních zkušenostech měla možnost připravovat a realizovat assessment a development centra a nyní dokonce školí zástupce firem jak na to. Zastává důležitost rozhodování se na základě sesbíraných dat a využívání ověřených a kvalitních nástrojů, která tato data mohou přinést.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam!

 

Těšíme se!

SUHR tým

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.