Předprodej byl ukončen

Natural Wine Fest 2023
FESTIVAL / VÝSTAVA / Gastro

Natural Wine Fest 2023

sobota 1.4.2023 od 12:00
Tržnice Brno, Brno

O akci

Ani v roce 2023 Vás Natural Wine Fest nemine!

//  for ENG scroll down  //

Už se nám z toho stává taková tradice, jaro se blíží a s ním i třetí ročník největšího moravského festivalu přírodních vín. Přestože se jedná o aprílové datum, my na Vás žádný žert nechystáme. Naopak se docela jistě můžete těšit na volnou ochutnávku vín od více než 60 tuzemských a zahraničních vinařů, které spojuje nízkozásahový přístup k jejich řemeslu.

Centrem dění se znovu stane brněnská Tržnice s její krásnou střešní terasou na Zelném trhu v centru Brna, kde to vše vypukne v pravé sobotní poledne. V rámci jedné vstupenky vás čeká neomezená degustace okolo čtyř stovek vín. Mezi nimi nebudou chybět ani láhve ze starých ročníků nebo z vinných lístků nejlepších evropských restaurací! Když už jsme u jídla, doprovodný food support festivalu bude stejně tak bohatý a kvalitní.

VSTUPENKY

1. vlna v prodeji od 1.12. do 31.12. za 790 Kč
2. vlna v prodeji od 1.1. do 31.3. za 990 Kč
3. vlna v prodeji na místě (pouze limitované množství) za 1090 Kč

Sklenice budou k dostání na místě za vratnou zálohu 400 Kč. Jde o ručně foukané sklo z české sklárny Květná 1794, která je partnerem našeho festivalu. Hosté si můžou přinést i vlastní sklenici k degustaci vín.

Aktuality a organizační informace můžete sledovat na našem Instagramu @naturalwinefest nebo v události na Facebooku. Průběžně budeme zveřejňovat jména potvrzených vinařství, která se oproti minulým ročníkům zase trochu obmění.

Těšíme se na viděnou začátkem dubna!

NWF tým

Stránky festivalu: www.naturalwinefest.cz

Za podpory: www.naturalwineshop.cz

Akce se uskutečňuje pod záštitou primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaňkové a za finanční podpory statutárního města Brna.

 

About the festival

Don’t miss the 3th edition of Brno-based Natural Wine Fest! This celebration of low-intervention wine should definitely be on your spring schedule. You’ll meet over 50 producers from the Czech Republic and other countries such as Austria, Slovakia, Germany, Slovenia or Hungary. There will be more than 400 wine samples to taste so you better get ready. Besides them also some rare bottles such as old vintages or producers’ own treasures!

The event takes place at Tržnice venue with it’s beautiful rooftop terrace located at Zelný trh square just in the city center. Tasting of all the wine samples is included in one festival ticket, which you can purchases this website.

TICKETS

1. wave (1.12. - 31.12) - 32 EUR

2. wave (1.1. - 31.3.) - 40 EUR

3. wave (limited amount at the entrance) - 45 EUR

The glasses will be provided at the entrace for a refundable deposit 400 CZK / 15 EUR. You'll be tasting the wines from a high-quality Czech handmade glass Květná 1794.

Stay updated about the confirmed producers and the technical details via our Instagram profile @naturalwinefest. Also make sure to join our FB event.

See you in April!

Supported by: www.naturalwineshop.cz

Další akce pořadatele

Natural Wine Fest 2024 - 27. dubna od 12:00, Opatství Staré Brno, Brno

Pořadatel

Natural Wine Shop s.r.o.